icon

Je těhotenství v raném stadiu na ultrazvuku viditelné?

sojca
26. led 2024

Ahoj holky, jdu za Vámi s prosbou. Dnes jsem byla na první prohlídce a na ultrazvuku nebylo nic vidět. Doktor mi řekl, že je to 50 na 50 a ve čtvrtek se uvidí. Buď je mimi moc malé, protože k oplodnění došlo později a nebo je proste konec. Těhotenský test jsem měla pořádně pozitivní až 8-10 den zpoždění. Přičemž ten 8. den mi clear blue ukázal 2-3 týdny.
Myslíte, že je nějaká šance, že to bude v pořádku?

Je těhotenství v raném stadiu na ultrazvuku viditelné?
reeeza
26. led 2024

No ta šance je 50% jak sama píšeš.

To ti takhle nikdo neřekne bohužel. Buď je konec nebo ne 🤷‍♀️

Tak moc přeju ať vše dobře dopadne, věř do posledního okamžiku. Nestresuj se, třeba to opravdu dopadne dobře

ivkasolavova
26. led 2024

Jestli jsi určitě v 6 tt tak by tam mělo být už něco vidět sto pro . Pokud je miminko mladší tak ještě má čas ,teď ti opravdu nezbývá nic jinýho než čekat do čtvrtka . Držím palce at je vše v pořádku hlavně

klpoiu
26. led 2024

A dlouhé cykly jsou jak?? Bral ti krev kvuli hcg? Podle tech testu bych se moc neridila, ty zelene jsou divny, dělají carky slabe snad porad.

sojca
autor
26. led 2024

@klpoiu Cykly mám dlouhé 28-30 dní. Krev mi nebrali, jen řekl, že mám přijít ve čtvrtek. Přesně podle těch testů to muže klidně být i tak, že to začalo všechno až později.
Hold mi nezbývá nic jiného než čekat

sinorina
26. led 2024

Já měla u prvního syna pozitivní TT až 13 den zpoždění. Ještě bych tomu dala šanci.

sojca
autor
26. led 2024

@sinorina Mě hrozně vyděsilo jak řekl, že tam nic nevidí. No a pak že nebudeme věšet hlavu. Může být i brzy a k oplodnění došlo později. Ale ta varianta, že se to přestalo vyvíjet mě děsí. Potažmo ta revize dělohy.

klpoiu
26. led 2024

@sojca Tak 28-30 je klasicky dlouhy cyklus. Z 28 dni se vychazi. Je divne,ze ti nebrali hcg, protože by se mohlo jednat i o mimodelozni, kdyz v deloze v takovem tydnu nic nevidi. Dle hcg by to poznali. Ono nestoupa tak rychle, jako kdyz je tehotenstvi v deloze. Posledni ms byla kdy?? Samozřejmě sance stale je. Videl alespon neco??? Nebo nevidel prostě nic, ani vacek...

klpoiu
26. led 2024

@sojca A ted budu hodne predbihat, ale pokud by slo o neprosperujici těhotenství ulozene v deloze, na revizi te nikdo nutit nemuze. Telo by si poradilo samo. Kor takhle na začátku. Mnohem lepsi,nez zasah revizi. A jde to, sama jsem si tim prosla nekolikrat.

sojca
autor
26. led 2024

@klpoiu Poslední menstruace byla 9.12.
Řekl mi že nic nevidí o ničem jiném nemluvil.

sojca
autor
26. led 2024

@klpoiu To bych byla mnohem raději, kdyby to šlo vyřešit i jinak než tou revizí, protože to mě stresuje ze všeho nejvíce.

klpoiu
26. led 2024

@sojca Samozřejmě ze to jde. Zadny doktor do toho nutit nemuze.
Pocitam, kdyby si mela kratsi luteální fazi, treba jen 10 dnu a cyklus 30, tak by se to posunulo skoro o tyden. Tj, ac jsi ted 6+6 tak mimco by bylo sotva 5+6 a to videt byt jeste opravdu nemusi. Dulezite je, aby videl aspon vacek,ale to bohuzel nerekl. Ale nadeji stale mas. Muzes si udelat klidne test, takhle na zacatku hcg klesa velmi rychle a na testu je to znat.

sojca
autor
26. led 2024

@klpoiu Já si dělala test včera odpoledne jen tak a okamžitě tam byly dvě silné čárky.

klpoiu
26. led 2024

@sojca Ja verim, ze to bude dobre, ze si jen mela ovulaci malicko posunutou. Drzim palce.

sojca
autor
26. led 2024

@klpoiu Děkuji moc za podporu ❤️

ivettestrack
29. led 2024

@sojca Nechtěla sis udělat HCG krevní testy a s odstupem 2 dbů znova? Viděla bys, jak hodnota roste nebo neroste. Jde to jako samoplátce, loni jsem platila cca 300Kč v Brně v laborce.

sojca
autor
1. únor 2024

Dobré ráno všem, tak jsem celou noc nespala s tím že je vše špatně a že mám smůlu. Ráno jsem to ještě oplakala. U doktor mi udělal cytologii a pak šel na hloukový ultrazvuk. Zase byla vidět jen ta černá skvrna, říkala jsem si je to v hajzlu. Až pak zajel jakoby za roh té dutinky a tam se schovávalo miminko se srdíčkem ❤️😂
Holky mě padl takový kámen ze srdce. Takže miminko je 6+4tt se srdíčkem čili o týden mladší než podle poslední MS.

klpoiu
1. únor 2024

@sojca ♥️

ivkasolavova
2. únor 2024

@sojca tak velká gratulace , přejeme ať je nadále vše v pořádku a miminko nezlobí už 😄