Je velký rozdiel na sone ultrazvuku medzi 9tt a 13tt?

monika151
27. črc 2013

Ahoj, som prvykrat tehotna a podla poslednej menstruacie som v 9tt. Na sone som uz bola trikrat. Este som mala styk mesiac predtym ako sa predpoklada pm.Myslite, ze za predpokladu, ze by som menstruovala aj v tehotenstve a teda sa urcil zly termin pm, tak tu 4tyzdnovu odchylku pristroj zisti napr dlzkou plodu?Vraj plod meraju podla urcenia pm, neviem ci mi ho merali aj na pristroji, ale vraj sedi dlzka plodu s dlzkou tehotenstva. To by mi uz asi oznamili, ze som o styri tyzdne dlhsie tehotna nie? Da sa to vidiet taka odchylka, je velky rozdiel na sone ultrazvuku medzi 9 a 13 tyzdnom? Dakujem.

kacenka1979
29. črc 2013

Určitě ne....ja mám tp dle ultrazvuku na 20.9. Poprvé jsem byla dle ultra v 9+2 pak 11+3 pak ve 12+4 a dle hlavičky 12+5 podle toho ve 12 tt to mám vypocitane....a sedí to i na početí...cca mezi 26-29.12. Tak asi tak ja zas krvácení měla 3 krat za měsíc tak si to nepamatuju ....rozdíl v tom 12 tt může být prý max.+-3-5 dní...mno a ve 20 tt jsme byli o 3 dny věcí ale to už mimco roste dle genů....nejpřesnější je od 11 tt do 14 tt pak vím že někdo krvácí po uhnizdeni vajíčka do dělohy cca 10-14 dnů po oplodnění...tak max 4 dny a spíš slabě...vic nevím ale 4 týdny by poznal i slepej tak neboj....hodně holkam to sedí dle ultra +-3 dny někomu o týden ale to je jedna z 50...🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru