icon

Kdo od sebe má děti dva roky?

paja_
28. čer 2019

Ahoj holky tak po dvou měsících se nám povedlo. Chtěla jsem se zeptat máte nějaká nebo budete mít děti od sebe dva rokY?

paja_
autor
28. čer 2019
kac9
28. čer 2019

Ahoj 🙂 my budeme mít přesně 2 roky 🙈😁 syn je zářijový (22.) a dcera se má také narodit v září (termín mám 23. 😂) ☺

paja_
autor
28. čer 2019

@kac9 a můžu se prosím zeptat jak budeš řešit kočárek? Jestli budeš pořizovat sourozenecký? Nebo jen pro dceru?

kac9
28. čer 2019

@paja_ Jen pro dcerku, syn je statný chodec 😁 ale známá má také po dvou letech a měla sourozenecký... asi bych se řídila tím, jak to dítě zvládá, zda poslechne, jde za ruku a tak 🙂 maximálně jsme s manželem říkali, že pořídíme to přídavné stupátko ke kočárku, ale toť vše... jsme dost i nosící, takže když budou bolet nožky, nosítko nebo šátek to na chvíli jistí 😊

nafreya
28. čer 2019

Já mám děti od sebe dva roky a 16 dní 🙂

sudylichozrout
28. čer 2019

Mam holky rok a tri ctvrte od sebe. Zahul, ale jde to 🙂

chumlee71
28. čer 2019

Teď nás to taky čeká tak jsem zvědavá 😁

patmouse
28. čer 2019

Mam od sebe deti 2 roky a 24 dni. Mladsimu zitra bude 9 mesicu. A momentalne je to teda fakt silny kafe! 🙈🙄😃

sabcav
28. čer 2019

@paja_ já mám starší holky od sebe 22 měsíců a mladší holky 23 měsíců (3. se narodila, když starším bylo 7+5, 4. když jim bylo 9+7+2, a teď jim momentálně je 10+8+3+1 ), za mě sourozenecký kočárek ano, i kdyby to mělo být jen třeba na půl roku ...člověk potřebuje být někde včas, dvouleťák se věčně zastavuje u každého kamínku, větvičky, loužičky apod., taky moc nechodily (naučila jsem si je během těhotenství na kočárek, když samy toho moc neušly a já jsem měla rizikové těhotenství a zákaz nosit cokoliv těžšího, než 5 kg, tak abych je nemusela nosit, chvilku šly, chvilku se vezly ) , taky neřídím, takže když jsme byly někde limitované časem na vlak, autobus, prostě šla starší v rámci urychlení do kočárku, aby nám to neujelo a nebyl problém. Nebo třeba výlety přes oběd, když byla dvouletá unavená, normálně usnula a spala v kočárku, za mě velká spokojenost 😉 .

Teď už kočárek nepotřebujeme, tak ho prodávám 🙂 : https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/m582nc...

zuzan88
29. čer 2019

Myslím si, že 2 roky už je paráda... Náš čeká rozdíl 14 měsíců...🙈

oveckaluky
29. čer 2019

@kac9 Třeba se vám to povede jako nám, dceru s dvojčaty dělí na den přesně dvanáct let. 😊

sus3nka
29. čer 2019

Nás to taky čeká, budou mít rozdíl 23 měsíců.

lajla
29. čer 2019

Mám 2roky a pak 20 měsíců i..vždy sourozenecký, nejlepší je donkey, pak plus stupátko

kac9
29. čer 2019

@oveckaluky Juuu 😍 to je krásný 😊 mě taky každý říká, že třeba dostane syn, sestřičku k narozeninám 😁

astyna88
29. čer 2019

Ja mam kluky od sebe 20 m 😊 starsi byl dost sikovny, odnaucil se plenkam, sam se vyzul, vysvlekl, najedl, odnesl zpet, uklizi po sobe. Takze tam jsem pak byla vic v pohode 😊 zkus se na to taky zamerit, dost ti to usnadni pak praci o dve deti, temer dvojcata.

Kocarek jsem nekupovala zadny spesl, syn od roku uz chodil venku, nebo na odrazedle. V kocarku uz nechtel byt. To je hodne individualni.

hanulkaha
29. čer 2019

My mame dva roky rozdil 😉 prvniho syna 2.5 a ted druheho 8.5. 💙
A starsi uz nejakou dobu vsude chodi pesky nebo na odrazedle...

zlatoja
29. čer 2019

Nas to ceka za cca tri tydny, rozdil bude necelych 23 mesicu. Kocarek porizovat budu, je to jedine misto, kde starsi spi.

kreatura
29. čer 2019

Mám dvojčátka a dcerku, jsou od sebe 2 roky a 2 měsíce - téměř přesně, bez 2 dnů.
Kočárek jsem niják neřešila, protože kluci chodí krásně, sami od roku a půl - nepoužívali jsme kočárek, ani když jdeme na hory, tak nechtějí poponášet, ze začátku jsem přemýšlela o skejtu ke kočárku, kdyby nemohli, tak ať se popovezou, ale není problém, když někam jdeme, tak buď se drží kočárku - každý z jedné strany a nebo když mám malou v nosítku, tak se mě drží za ruce 🙂
Ale každé dítě je jiné, kluci tak od roku kočárek by nepoužívali vůbec, já jsem chtěla, hlavně, protože jsem jim ještě nedůvěřovala v chůzi u silnice.. 🙂 A měla jsem strach, aby mi někam neutekli, nebo tak.. 🙂

jitkaem
29. čer 2019

Ja mam deti od sebe bez dvou tydnu rok a je to hukoooot 🤣🤣🤣

chumlee71
29. čer 2019

@jitkaem 😱