icon

Kolikáty den od OPU s potvrzeným těhotenstvím (5+1) vám dělali 1. ultrazvuk?

bluehorse2020
1. dub 2021

Zdravim, jsem 24. Den po OPU, z krve mi bylo potvrzeno tehotenstvi a dnes byl 1. Ultrazvuk.
Byl tam ale pouze gastacni vacek bez zloutkoveho.
Doktor rikal, ze cekal, ze uz tam bude.
Mel to nekdo taky tak? Kolikaty den jste mely ultrazvuk a kdy byl zloutkovy vacek?

anetttie
1. dub 2021

Myslím si že je ještě brzo já jsem 4+4 a na kontrolu jdu až 13.4 řekl mi že by tam nevyšlo ještě nic vidět.

majili
1. dub 2021

Já byla po KET včera na ultrazvuku poprvé a byla jsem 7+2 tt a bylo i srdíčko. Objednávají až 14 dní po pozitivním testu, aby bylo něco už vidět.

katule1990
1. dub 2021

@bluehorse2020 Po pozitivní krvi mě objednali na 6+4, bylo už vidět i srdíčko. Dalši kontrola v 8+4 a pak předání do péče mojí gynekoležce 😊. V 5+1 mi to přijde celkem brzo na ultrazvuk a nějaké závěry.

knoflikarka
1. dub 2021

Šla jsem 6+3 a srdíčko už bylo a bilo. U nás objednávají nejdřív 14 dní po pozitivním tt

carameels
1. dub 2021

5+2 jsem měla pouze gestační váček. Gynekoložka říkala, že žloutkový se vytvoří během pár dnů. Je z toho normální prosperující těhotenství, takže v klidu 🙂 Je to ještě brzy.

bluehorse2020
autor
1. dub 2021

@carameels no ja nevim, proc me objednal tak brzo. Hlavne slova, ze doufal, ze tam bude vic... No nevim, co si myslet... Alespon, ze videl nejaky ten radoby naznak