Krvácení po sexu v 8tt, máte zkušenost?

ronja55
17. únor 2017

Hezký den, včera jsme měli s přítelem sex. Nebyl nijak vášnivý ani mimořádný. Začala jsem během něj krvácet. Nic mě nebolelo a hned jsme přestali. Krváceni bylo čisté červenou krvi a trvalo asi 10 minut. Pak ustalo. Teď už žádné obtíže nemám ani mě nebolí břicho. Mám se strachovat?. Doktor mi na prohlídce před týdnem říkal, ze se to občas při sexu stává a pokud to hned ustane, je to jen nějaka žilka nebo krehci čípek. Stejně mi to ale stále vrtá hlavou. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky za reakce.

luska__
17. únor 2017

Ahoj, mě ho zakázali kvůli tomu, že mám placentu přes branku v 8+1 dnes jsem byla na kontrole a mám ho stále zakázaný. Řekla mi, že je to zbytečné to "provokovat" a že to může zbytečně vystrašit. Takže to nejspíš nic není, ale třeba můžeš mít obdobný problém. Chodím do gennetu, kde mají asi trochu jiný přístup a říkal mi, že tu placentu ne každý gyndař řeší..

kackacka37
17. únor 2017

@ronja55 nám se stalo presne v tomhle týdnu, sla jsem radeji k dr, nic to nebylo asi zilka, stejne pro jistotu zákaz do 12 týdne . Pak uz se vi kde je placenta, uz se to nikdy neopakovalo.

absintka19
17. únor 2017

@ronja55 muze to byt hematom. Takze opatrne. Ja mela hematom vetsi nez mimi takze to bylo bud se hematom vstreba nebo hematom praskne a vezme se sebou mimi.
Nechci strasit ale muze to byt od zilky az po potrat, ja jsem byla posera a radeji jsem sla na pohotovost, pro klid duse.

veronikahappy
17. únor 2017

ahoj i já si zažila krvácení (bez sexu) v 15 tt a hned jsem upalovala k lékaři , hned mi udělali prohlídku a nechali mě asi týden na pozorování a pak už jsem byla na neschopence do konce těhu. Vlastně diagnozu mi ani neřekli co to zavinilo... jen mi řekla doktorka, že se to zkrátka někdy stává ale že je mimi v pohodě. Naštěstí pak už žádné problémy nenastaly...

dada76
27. únor 2017

Stalo se nám to při milování teď před pár dny. Hned po pár minutách jsem začala silně krvácet. Dost nás to vyděsilo, ptž jsme min.rok o miminko přišli a je mi 40. Okamžitě jsem se začala oblékat, že jedeme pro jistotu na pohotovost. Nemohli jsme uvěřit tomu, že kvůli pár minutám něžnýho sexu přicházíme o naše vytoužené miminko... :( Naštěstí vše dopadlo úžasně! Při vyšetření vyšlo najevo, že se jedná o nahromaděnou krev menstruační..prý se to občas stává, která by časem vyšla ven tak jako tak. A dozvěděli jsme se, že nejsem v 5tt, jak jsme se domnívali..ale už v 9tt. A poprvé tu noc slyšeli srdíčko našeho děťátka. 🙂

kvakuska
27. únor 2017

@dada76 v 9 tt menstruační krev? To se s těhotenstvím neslučuje, nezdá se ti? Každopádně hlavně že je všechno v pořádku 😎

katrad77
27. únor 2017

měla jsem špinění od 10.t do konce 5.měsíce co týden až 14dní. Pak už nic, dnes jsem 40dní před porodem, takže vše ok. Držím palce ať vše vydrží kde má. Já hodně ležela.

petruska007007
27. pro 2018

To same, 8.tyden krvaceni po sexu, mensi hematom a doporuceni k sex.abstinenci, utrogestan, ascorutin... O tyden pozdeji cerstve krvaceni z niceho nic (ikdyz jsem se setrila), na pohotovost, hematom vetsi a doporuceni k hospitalizaci. Spineni, za 2 dny opet krvaceni, kontrolni ultrazvuk - plod vetsi, tedy prospivajici, hematom stejny, porad spinim, pry snad hematom odchazi... Nikdo mi neslibuje, jak to dopadne, ale domu pujdu, az kdyz se na ultrazvuku hematom zmensi a nebudu uz nove krvacet... Ted zacatek 10.tydne, tak jen odpocivam, beru utrogestan, ascorutin a neco proti krvaceni a proste cekam...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru