icon

Krvácení v 5. týdnu těhotenství - měl to někdo podobně a dopadlo to dobře?

helena1033
29. čer 2019

Ahojky v pondělí sem zjistila že sem těhotná, dnes ráno se objevilo krvácení jasně červená krev , hned sem jela na pohotovost i s přítelem , doktor potvrdil těhotenství 5tyden ale prý je moc brzo , nedokáže říct proč krvácení nastalo , a u takto malého zárodku vývoj nejde vidět .....dostala sem utrogestan a askorutin a klidový režim. V práci sem řekla že víkend nedojedu ( 12h na nohách fakt ne ) . Měl to někdo podobně? Co dál ........

laka_lacenda
•
29. čer 2019

Me se objevilo jasne cervene krvaceni (na dve vlozky) v 6tt. Na pohotovosti mi rekli, ze to byl hematom, co praskl, ale uz videli zarodek a srdicko. Pak jsem jeste asi 10 dni spinila a od te doby je vsechno v poradku, jen mam cely tehotenstvi vytok. 🙂 V 5tt jeste nemuselo byt nic videt, takze odpocivej a uvidis. Drzim palce, at to dopadne jako u me. 🙂

helena1033
autor
•
29. čer 2019

Děkuji ležím odpočívám ani se nehnu, hrozně mně to vyděsilo,( sem tam doktorovi celou dobu brečela....vůbec nevím proč normálně tak uřvana nejsem asi už hormony) .......v pondělí Zajdu k doktorovi hned ráno pro jistotu.

jironymou
•
29. čer 2019

Ahojky...ja krvacela cele prvni 3 mesice...ani jsem tedy netusila, ze jsem tehotna.Kdyz jsem sla pro antikoncepci...doktor mi oznamil, ze jsem tehu a v podstate jsem krvacela cele tehotenstvi... musela jsem brat akorutin.Chodila jsem na kapacky.Ale mame zdravou holcicku.Niceho se neboj a hlavne se nestresuj.Vse bude v poradku 🐘🌻🍀

lajla
•
29. čer 2019

Může to znamenat hodně a taky nic, to nejspíš víte..začátky jsou vždy nejasné, jednou ok, podruhé jsem potratila, tak ať vše dopadne dobře

iviiik91
•
27. říj 2023

Ahoj mám akorát úplně stejný problém, mám 5,5tt a nekrvácím ale mám po vyčurání při utření na toaletním papíru červené tmavě husté kousky krve. Jsem na cestě na pohotovost. Máte někdo zkušenosti s tímto? Děkuji