Krvácení ve 2. týdnu těhotenství

vecernibludicka
10. čer 2014

Ahoj mám dotaz je možné aby probehlo krvácení skoro stejné síly jako pri normální menstruaci když jsem ve 2 týdnu těhotenství?přišla jsem do něj po vyndání tělíska po 5 letech užívání. krvácím cca 2 den v kuse a dost ne to znervoznuje. Všechny ostatní příznaky jsou stále stejné jako dosud( neustálý hlad, zvětšení prsou, migrény, bolesti zad, náladovost) ty samé příznaky jsem si zažila také hned od začátku při obou předchozích těhotenstvích.
V pátek mám jít na kontrolu a ja jen nevím zda a co dělat pro udržení fazolky jak jsme zatím daly s manželem pracovní název zárodku.
Děkuji za odpověď Barča

vinkuca
10. čer 2014

já osobně bych šla ihned na kontrolu a nenechala nic náhodě, pátek je dlouhá doba, budeš klidnější. Já bych to tak dlouho nevydržela. Můžeš mít klasický menstruační cyklus, ale stejně bych šla. Já jsem si prožila to samé u obou těhotenství, měla jsem několikrát krvácení během těhotenství , u prvního z důvodu zvýšeného prokrvení cév, brala jsem léky první 3 měsíce a u druhého z důvodu hematomu, který jsem měla vedle dělohy. U 3 těhotenství , kdy jsem nevěděla že jsem těhotná, protože jsme obě děti měli IVF a tak mě ani nenapadlo, že bych mohla být, jsem normálně menstruovala, až z toho bylo mimoděložní těhotenství. Můj gynekolog mi vždycky kladl na srdce a zdůrazňoval, že mám volat nebo přijít vždy, když krvácím nebo jen špiním i když to nic nebude. Těhotenství není nemoc, ale každá změna která s ním souvisí je signál.

zuza01
10. čer 2014

A je to těhotenství? Já teda nevím, jak se dá zjistit těhotenství ve 2. týdnu... Organismus může být rozhozený po vyndání tělíska, proto ty příznaky. Takže to může být klasická menstruace.

maia74
11. čer 2014

Jak jsi zjistila, že jsi ve 2tt??

luciebx
11. čer 2014

sis udelala test a vis ze si urcite tehotna?? toto klidne muze byt normalni mrcha... I kdyzbys mozna mela carku na testu.. takoveto silne krvaceni muze znamenat cokoliv.. klidne se ze to neudrzelo a vylozene se toho telo zbavuje.. a to ze cekas druhy den a chces mimiska se divim ze si nevyrazila do nemocnice hned jak si nasla prvni kapku krve.. takhle muze byt uz pozde nechci strasit ☹

jarunkaxyz1
11. čer 2014

osobně já v průběhu působení a i po vyndání tělíska špinila téměř 3 měsíce.....2 týden se podle mě nedá ani zjistit a všechny ty příznaky můžou být klidně příznakem rozhozeného hormonálního systému, což tedy u mě tělísko parádně dokázalo:o( Nicméně, návštěvou dr nic nezkazíš.

bobisek90
29. čer 2014

2.tyden?? To jeste prece jeste ani neni tehu, ne? Ja.tedy nevim, ale byla.jsem u dr. "az" v 5 tt, to nebylo skoro.nic videt. Nechci strasit, ale spis si myslim, ze se telo vyrovnava s hormonama, jak pisi holky nademnou...

dadinkag
29. čer 2014

2 tt....to je snad teprve ovulace ci lehce po ovulaci...když se teda těhu počítá od poslední MS....:/

evulina77
29. čer 2014

no pokud krvácíš a měla by jsi být těhotná 2 týdny, měla by jsi být tedy ve čtvrtém týdnu těhotenství, tak to asi nedopadlo a přišla ti normální menstruace. Možná přesně načas, případně o pár dnů zpožděná. Nevím, kdy jsi testovala, ale určitě ještě před termínem menstruace. Kdybys netestovala, ani o těhotenství nevíš. Je možná pár ženských, který jsou těhotný i když menstruují, nebo krvácejí, ale spíš počítej s tím, že se budete muset snažit dál...

girlsboy
12. čer 2021

Ahoj je tu někdo kdo krvácel v těhu ... ?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru