Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?
Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻
@kostga, @hanna456, @modrebrylky taky se hlásím do party starších těhulek. Jsem ráda, že v tom nejsem sama ☺️.
Holky ja jsem taky r.84 🙂 jinak u me snad bude vse v poradku, vsechny priznaky, ktere jsem mela od vcera vymizely a mne je dobre, jak nikdy... nevim jestli se bat nebo je to normalni, kdovi 🙂
@modrebrylky tak to drzim palce at vse klapne jak ma😍 kdy mas kontrolu?
@hanna456 2.6. mam registraci
@hanna456 mne je blbe furt. Ted spis az k veceru ale fest 🤢
@bejuna29 Přeju hodně síly. ✊
@aliceinapps Snad ty hematomy budou v pohodě. Já jdu v pondělí na kontrolu a už by mělo být slyšet srdicko. Tak snad. 🙏
@hanna456 Ahojky, je mi 35, miminko je plánované a hrozne se stresuji. Sousedka je o 10 let mladší, taky poprvé těhotná a přijde mi, ze to zvládá podstatně lépe. 😂
Já jsem ročník 92 a stresuji se hrozně ! :D
@pavcatko Tak dobrý, mají to holky i před tricitkou. 😂😂😂
@veronika0209 kdysi jsem cetla, ze to tak byva 🙂 je nas tu par starsivh maminek tricatnic, tak vitej mezi nas 😁
Teda holky mě 30 už taky kdysi bylo, ale určitě bych neřekla, že patřím do starších maminek😂 Říkejme si: nejsme staré, jen dost pamatujeme 💪👍
Holky to zvladneme😀😀 vek je jen cislo 🙂 ja jdu v utery na kontrolu tak uvidime, doktorka se boji, jelikoz mam endometriozu a cysta je nebezpecne blizko vacku, pry muze dojit k zauzlovani, tak uvidime, co rekne dal...
@luckamiksova vítej mezi námi 🙂
Holky, chci se “poradit”. Jsem uz s vami ve skupine “lednovky”, jsem 5+5tt, 35 let a poprve tehotna. Kdy to oznamite rodine / pratelum atd? Nafouklo se mi bricho, ze uz jsem myslim na prvni pohled jasna a navic me ceka rodinne setkani, kde se jen ztezi budu vymlouvat, ze si ani nepripiju. Poradte nejake tipy ;) Stresovat se tutlanim anebo radeji rict? Kdy se to reknete vy?
@levandule85 mam stejne dilema.Chtela jsem pockat az na vysledky genetiky, ale myslim ze tak dlouho to nezvladneme tajit.Tak jsme se dohodli, ze aspon do srdicka na ultrazvuku.
@verys85 A kdy se dela genetika? 🤔 Ja mam prvni kontrolu 2.6. a dnes cekam rodinnou navstevu na 2 dny, takze se to bude vysvetlovat a skryvat spatne. Navic jsem tak unavena, ze se nechci kvuli “tajeni” asi premahat a tvarit se, ze se nic nedeje. Fakt nevim, jak to udelam 🤦♀️😀
@levandule85 ja loni byla poprvé těhotná a samovolně potratila v šestém týdnu.ted jsem v devátém,zítra mam první kontrolu a moc doufám ze bude vše vporadku.rodicum bychom to oznámili až po prvním screeningu.nafoukla a unavená jsem taky ale chceme si to zatim s manželem nechat pro sebe.verim ze o to větší překvapeni to potom pro rodinu bude 🙂
@levandule85 my určite az po 13.tt... Jsem hrozně nafoukla, tak beru volnější šaty a říkám, že pít nemůžu, protože beru léky na imunitu(ty jsem brala na podzim když jsem byla furt nemocna)... I v minulem tehu jsme to postupně zacali oznamovat az po 13.tt
@pavcatko To mi neprojde. Rodice jsou lekari :( Asi budu muset vino nenapadne vylivat z okna 🙂) Navic budou u me dva dny...to jsem si to zavarila 🙂. Ale hlavne, at je vse vporadku a jsme zdravi. Rict nebo nerict je fakt mozna zbytecne stresovani. Vzdyt cele tehotenstvi je pomerne nepredvidatelne 🤔
U mě už to ví moje mamka a babička, protože teď jsme tam s dcerou na dva dny, tak mamce jsem to řekla, protože jsem to prostě někomu musela říct a babička to poznala hned jak jsem si nedala u ní pivo a já neumím lhát a neměla jsem připravený jiný důvod :D ale já jsem si ani u dcery nepripoustela že by se něco mělo stát, a říkala jsem to když jsem já chtěla a když jsem z toho měla největší radost 🙂 spíš jsem chtěla počkat abychom to řekli i s hrdým tatínkem 🙂
@levandule85 no první jsme tajili do 12 týdne bo to šlo. Teď jsem tak nafouklá že se na mě mamka podezřívavě dívá už teď. Zatím se nezeptala ale myslím že dýl jak dva týdny to stejně nevydržím. Docela se těším na reakce, myslím že to nikdo moc nečeká. Ale hlavu bych di tím asi nelámala, pokud chceš tak to řekni, stát se může celé těhotenství cokoliv...
@levandule85 Snad me tu holky nesezerou,ale kdyz si das trochu vina, nikomu to neublizi. Na zacatku si bere miminko vsechny ziviny ze zloutkoveho vacku 😉 Ja jdu v utery na kontrolu, 5+6, pokud bude srdicko, tak pristi tyden oznamim tchyni, protoze me vidi casto a mam nafoukly bricho a nebavi me to tajit (uz se ptala, jestli mam fakt cystu a nemuze tam byt schovany dite, ze mam bricho jak v pulce tehotenstvi). Ale jinak se budeme snazit vydrzet a rict to az po screeningu.
Ahoj holky taky se k vam pridam jestli muzu
🙂 dle vypoctu kalkulacky jsem dnes 5+2tt 1.kontrola u gyn. mam 28.5 tak se modlim at je vse v poradku ta nejistota u me je nejhorsi kdyz netusim jestli je vse ok jinac jednoho 4leteho raubire uz mame a ocitla se u me diagnostikovana cukrovka 2typu tak se obávám jestli bude u me vse v poradku mam obavy z toho co jsem cetla všechno co se muze s ditkem stat :( ale snazim se myslet pozitivne. Je tady prosim neaka nastavajici maminka taky s diabetem a trosicku me uklidnila? 🙂 děkuji moc moc by me to uklidnilo

@pet_8 Gratuluju! At jde vsechno jak ma 🙂