Mám strach, že těhotenství nedopadne dobře 😞
Poslední dny už mi nění vůbec špatně, mě teda nebylo ani předtím nějak extra zle, ale občas jo, a furt sme měla chutě. Teď mám taky furt hlad, ale ne tak jak předtím.. pobolivalo mě občas předtím v podbříšku, a teď mě tam jen občas píchne :( na kontrole jsem byla 17,1. podle menstruace jsem měla byýt v 8 tt, ale byla jsme 6+5.. a ted mám takový divný pocit, bude vše v pohodě?:(
Ahoj, všecko bude určitě v pořádku. Občasný píchnutí, nebo pobolívání podbříšku Tě bude doprovázet celé těhotenství 🙂 Aspoň víš, že se něco s Tvým tělem děje. Kdybys měla velké obavy, tak radši zavolej na svojí gyndu. Přeji hezké těhotenství 🙂
@dadanana Pokud tě strach přecházet nebude a víš,že bys stresovala celé těhotenství od kontroly ke kontrole pořiď si Angelsounds. Uslyšíš srdíčko a budeš klidná.Já jsem teď ve 14 tt,takže pohyby ještě nemám.Tak si občas lehnu a poslouchám broučka a věř mi,že to zabírá.Jsem naprosto klidná a v pohodě 🙂 Dřív jsem si taky denně říkala,ať už je den kontroly ať vím,že je vše ok 🙂
Dekuji moc za uklidnění, nekrvacim a nic tak snad je opravdu vše v pořádku 😊
Ahoj, mě se zdá, že se spíš jen moc sleduješ... To, co tu popisuješ, mi nezní jako že by bylo něco špatně. Každá má ty těhotenské příznaky jiné - někomu je blbě jen na začátku, někomu zas později, někomu vůbec a někomu pořád, chutě jsou taky různé a bolesti v podbřišku zrovna tak. Jestli se potřebuješ uklidnit, že je opravdu vše v pořádku, zkus příští týden zajít k doktorovi, ale z toho, co píšeš, se mi nezdá, že by byl problém. Jinak to, že bys měla být v osmém týdnu a podle ultrazvuku jsi v sedmém si myslím, že taky není problém, ten přístroj to obvykle nezměří úplně přesně...
@dadanana Je to blbý pocit, vím, znám to ale věř že já ani u 4-ho dítěte nebyla v klidu... dokonce jsem si nakonec objednala z Číny Angelsounds o kterém píše @ronyx a párkrát, když jsem dostala strach ho i použila a hodně mi to pomohlo.. nepoužívala jsem ho moc často, to se prý nemá ale i těch pár poslechů mě uklidnilo.. počkej si na další kontrolu a věř že vše bude ok.. 😉 jsi těhotná poprvé a to tělo si na to teprve zvyká, proto se tomu říká jiný stav.. je to občas jak na houpačce.. chvíli je ti skvěle, chvíli je ti zle a chvíli je ti divně.. to je ale normální.. 😉 já to měla úplně stejně u všech těhotenství.. 😉 hlavně buď v klidu, šetři se a nepřepínej se 😉

@dadanana Tohle jsou pocity a situace,kterými si prošla snad každá z nás. Je naprosto normální,že se bojíš,ale taky je naprosto normální,že příznaky třeba slábnou.Na začátku těhu jsem měla dny kdy mě bolelo břicho,pnula prsa a snědla bych snad vše na co bych přišla.A pak byly dny,kdy jsem se cítila naprosto netěhotně a říkala si,sakryš doufám,že je vše ok. Pokud nekrvácíš a nemáš hodně bolestivé křeče v podbřišku,tak se opravdu nemusíš ničeho bát.Vše co popisuješ je naprosto normální 😉