Máte foto ultrazvuku z 5.-6. tt na porovnání?
Ahoj holky.Kdyz jsem byla na utz v 5+5tt tak byla videt jen pidi midi tecka.na ko jdu pristi tyden.mate nektera foto utz z 5+5 a 4+5 na porovnani?
Tak presne takovou tecku jsem tam mela 🙂 takze podle mych lajckych vypoctu budem o tyden mensi,zatim..a gratuluju 🙂
děkuji a gratuluji nazpátek 🙂 já jdu k dr až 11.7, tak jsem už zvědavá,jak malé pokročilo, měli bychom slyšet už i srdíčko, tak se těším 🙂
@alelajda Záleží na kvalitě stroje 🙂 Já měla ve 4+1 bublinku. Držím palce
@andreaandrejka děkuji fotky se asi plati že??? no ja dam odpoledne vědět jak sem dopadla
@andreaandrejka aha no ja v prvnim těhu chodila k jinemu dr a ten na vše kašlal a tak sem v pulce těhu přešla k jinemu a když jsem chtěla obrazek tak řekl že už je pozdě jelikoš mimčo už je moc velike tak ted nevim jestli si mužu řict o fotku už dnes nebo je to brzo
@alelajda Jo, to je pravda, že pak v těch dalších týdnech se ty fotky už dělají hůř. Ale takhle brzy si myslím, že by neměl být problém 🙂
@alelajda gratulace k miminku 🙂 no mě se lékař ani neptal a bublinku mi hned vytiskl - bylo mi trapné si o fotku říci, když tam je jen taková dutinka, ale on to vyřešil za mě a fotku mi dal bez řečí 😀 u nás v OV stojí UTZ 50 Kč, aler to už záleží dr od dr. pak dej vědět, jak jsi dopadla 🙂
@mi89 pana dr. Škutu mohu za mě doporučit. Je o postarší pán s velice solidním chováním, příjemný, popovídá si a je šetrný. Vždy pacientkám i při příchodu podá ruku..no za mě je super, jsem spokojená-..já kdysi chodila do karviné a i tam jsem byla velice spokojená..ale jenom s muži, s ženami nemám tak dobré zkušenosti.jenom se trochu u pamna Škuty bojím, že půjde brzy do důchodu - nemluvil o tom nikdy, ale jak říkám - není zcela nejmaldší
Tak holky bublinka se objevila na utz foto nemam neměla jsem odvahu se zeptat 14.7 jdu na kontrolu

ahojky, tak já byla na UTZ minulé pondělí, dle MS jsem byla v 5.tt, doktor teda říkal,že to vypadá na 4.tt a je to taky taková malá tečka, foto přikládám: