Máte "ranní nevolnosti" opravdu jen ráno?
Ahoj, všude čtu o ranních nevolnostech a že trvají 1-4hod denně..ehm..no a mně bývá špatně celý den (většinou okolo doby konzumace hlavních jídel) a nezvracím rozhodně jen ráno..máte to některá taky tak?
mně bylo zle od rána do rána několik týdnů 🙂 nejvíc se mi nadavovalo, když jsem si chtěla čistit zuby, já už pak jen viděla kartáček a natáhlo mě...
Mne bylo většinou špatně cely den.U prvního těhotenství jsem se prozvracela az na kapacky...
Já je tedy nemám jen ráno, ale celé dny už 9.měsícem 😀
Ze začátku tak 14 dní mě bylo špatně uderem 18.00hodiny... postupně se to zhoršilo a je mě raději špatně v průběhu celého dne.. 😀 😉
Nevolnosti ráno, než jsem se nasnídala, v průběhu dne kdykoli jsem měla špetičku hladu a zvracela jsem zásadně po 21. hodině nebo když jsem si lehla. A úspěšně jsem problila 6 měsíců 😀
Mela jsem je 24 hodin denne po dobu ctyr mesicu 🙂🙂
24 hodin denne pet mesicu, zvracela jsem i dvacetkrat denne 🙂 vcetne nocniho blinkani a blinkani v obchodaku, pak na parkovisti u lidlu....ale pak uz jsem to mela vychytany a umela jsem to rozdejchat aspon nez jsem se dostala nekam na wc nebo nekam, kde se da zvracet (opustit vcas namesti napriklad 🙂 ). Ted uz je to humorne.
U prvního dítěte mi bylo zle opravdu jen ráno první 4 měsíce, u druhého skoro po každém jídle až do 6. měsíce, u třetího až ke konci těhotenství a jen večer ( naposledy mi bylo nejlépe 🙂 ).
tak uz mě to bylo spíš odpol. nebo večer, žádné ranní nevolnosti 😉
ahoj, ja mam celodenní nevolnosti i zvracení a po hospitalizaci v nemocnici, tak je mi o moc lépe
U prvního se mi celý den střídaly pocity hladu s nevolností. Teď mo je nejhůř po 16. hodině.
Do sesteho mesice mi bylo zle cely den u obou tehotenstvi, zvracela jsem bez ohledu na denni dobu a nemohla jsem se na jidlo ani podivat. S prvnim ditetem to pak ustalo. Se druhym jsem byla v klidu cca mesic a pul a ted ke konci uz zase obcas blinkam ale ted uz opravdu jen rano 😀
holky,díky za uklidnění no a hubly jste u toho? jsem v začátku 11. tt a od 5. tt jsem zhubla 5kg a zatím to jde pořád dolů..
Celý den od ráno do večera asi 2,5 měsíce, hrůza!!! Aspoň že to přešlo, lituji té,ktera to prožívá celé těhotenství do porodu.
Taky jsem to tak měla ranní nevolnosti 24 hodin... Naštěstí to ve 14 týdnu přešlo
Já měla tzv. ranní nevolnosti průběžně celý den. Nejhorší paradoxně večer. Naštěstí jsem moc nezvracela, ale i tak bylo dojíždění do/z práce chuťovka. Ze začátku jsem zhubla asi kilo, pak už v pohodě. Zajímalo by mě, jestli opravdu existuje někdo, komu bylo špatně jenom ráno.
Taky mi bylo blbe cely den, ne jenom rano 🙂.
Taky jsem se tomu názvu smála...mně bylo blbě furt, jen večer to bylo o trošku lepší, tak jsem se chodila projít aspoń kolem baráku...jinak jsem nebyla schopná dojít ani do obchodu...nezvracela jsem,ale měla jsem průjmy.
Zdravím všechny.
Jsem v sedmém týdnu, k doktorovi jsem objednaná až za dva týdny.
Už týden mám nevolnosti přes celý den, každým dnem se to stupňuje, vadí mi pach ledničky, záchodu, právě vařeného jídla, hned se mi obrací žaludek. Ráno se mi dělá zle hned jak vstanu, ale včera jsem zvracela odpoledne opravdu zničehonic. Večer se mi zvedá kufr při čištění zubů, to je fakt paráda, už chápu, proč se v těhotenství kazí zuby :D.
Jak to prosím řešíte, co jíte? Já jsem schopná jen suché pečivo, na nic jiného nemám chuť, když si ohřeju jídlo, je mi opět zle. Nemůžu vařit, dělá mi to zle a uvařené jídlo od přítele zase nesním, všechno mi vadí. Co jste si dávaly, když vám bylo špatně? Na rohlíkách přece žít nemůžu, když potřebuju živiny... Poradíte prosím?
Díky moc 🙂
Já měla ranní nevolnosti během celého dne. Zvracení po jídlech a nebo na noční. A jak říkají, že cca v 16tt to přejde, tak mě to přešlo už ve 35tt.
Ja jsem v 9tt a klepu na drevo-trapi me jen unava, jinak mi je dobre.
@atei u prvního těhotenství jsem skoro nic nejedla a nakonec jsem skončila na kapackach.Zhubla jsem 12 kg.
Ted u druhého těhotenství to bylo lepsi ....zvracela jsem min.Nevolnosti jsem zahanela studenoz colou po lzyckach a zázvorovym cajem.Jedla jsem jogurty,bebe a hroznove vino.Ve 4
měsíci jsem uz mohla neco vařeného 🙂
Chce to vydrzet a neboj miminko si vezme co potrebuje i kdyz budes jist min 🙂
@atei ahoj, mně se to konečně před týdnem (!) spravilo - i přesto pořád nemůžu maso a některé další potraviny . V období "největší slávy" jsem do sebe nedostala skoro nic a z toho jsem ještě půlku vyzvracela..ale pomohlo mi ledové (zmrzka nebo voda s ledem), pak nekyselé ovoce - zejm. banány a hroznové víno, knäckebrody s plátkem sýra, nutridrinky z lékárny - když už nic jiného nešlo udržet,...

Ahoj, já byla ráno nejvíc fit, ale během dne a k večeru jsem vyloženě umírala nevolnostmi 🙂