icon

Menší miminko a skoro žádné příznaky

klaraslavickova
27. bře 2016

maminky chci se zeptat jak jste to měly vy..jelikož moje první tehotenství bylo naprosto tabulkove jsem ted vyděšená..
14.3 jsem byla poprve na gyndě dr našel váček ale podle poslední ms mělo mít 9mm a mělo jen 6.9mm a dva dny dele už 8.1..mam přijit ted nekdy mezi 29-31jak budu moct a že uvidíme co dál zda roste a zda už tluče srdíčko..ja jsem ale furt vyjukaná a bojí se že o miminko přijdeme není mi špatne jen občas žaludek na vode ale to hned přejde pálí mě tedy žáda pobolívají prsa a jsem neskutečne unavená a všimla jsem si že mi povyrostlo přísko ale jím stejne jako vždy..dnes jsem 7+1 podle poslední ms ale ješte nevíme kolik podle velikosti miminka.. měla jste to nekterá podobě? dopadlo to dobře? tohle tehotenství je proste uplne jina a ja už strasně vystrašená trvalo douho než se zadařilo a jako naschval jsme kolem 4 tydne dostala zánet do krku a nemohla jsem dychat a tak jsem měla antibiotika( pro tehotne) a vetší spotřebu ventolinu jsem astmatik..

lucka024
27. bře 2016

@klaraslavickova Ahoj jde taky o to že jsi mohla mit pozdeji ovulaci a tudiš je mimi menši.Nebala bych se určite je vše v pořadku.Ja sve tehotenstvi zjistila až v 10tt bo jsem mela ješte normalne menstruaci.Jenže dr.se špatne podival nebo plod byl menši tudiž mi řekl že jsem v 7tt že je starši jsem zjistila když jsem začala krvacet a jela do nemocnice myslela jsem že je to 11tt byl 13tt vše bylo ok.Pak jsem o par tt myslela tedy že jsem v 25tt omyl zase byla jsem už 28tt no nakonec to vše dobře dopadlo a mam krasneho 3tydenniho syna 🙂 takže neboj je felka šance že je vše vpořadku 🙂

klaraslavickova
autor
27. bře 2016

Děkuji za reakci

bledulka84
27. bře 2016

taky bych se tolik nebála, pokud po dvou dnech bylo vidět, že roste, asi byla později ovu a taky vše vždycky podle tabulek není, ale to neznamená, že je ještě něco špatně.

hanih
27. bře 2016

@klaraslavickova Já to měla podobné. Miminko bylo maličké, teprve někdy v osmém týdnu bylo vidět srdíčko a až asi v devátém nebo desátém se doktorce podařilo miminko vůbec změřit. Příznaky jsem tou dobou měla jen bolestivá prsa a pomalu jsem začínala přibírat, jinak nic. No a dnes máme doma krásnou pětiměsíční holčičku 🙂 Těhotenství jsem měla naprosto bezproblémové, jen s mírnými potížemi jako občasné pálení žáhy či nízký tlak. Třeba špatně od žaludku mi skoro nebylo.