icon

Může být krvácení na začátku těhotenství normální?

lucie7324
24. lis 2025

Prosím, měl někdo stejnou situaci a dopadlo to dobře? Jsem na začátku těhotenství,teprve asi 6+5 ,ale potvrzené těhotenství i srdeční akce, dneska jsem dvakrát zakrvácela, ale bylo to spíš světle červené,spíš do růžova, ale jako celej toaletní papír,tak jsme jeli na pohotovost,kde mi dali progesteron besins čípky a Ascorutin,doktorka říkala,že srdíčko vidí vibrovat,ale že ještě ho neslyší,ale to asi ,že je brzy, jenže po návratu jsem začala mnohem víc a silněji krvácet a už spíš výrazně červená barva. Může mě někdo uklidnit,že taky krvácel a bylo to nakonec dobrý? Nemám dobrý pocit a už vidím jen to nejhorší.

squezy
25. lis 2025

@lucie7324 na pohotovosti jsi dostala vše,co si mohla dostat. Ted už jen to štěstí, že to dopadne dobře. Ja krvacela ve dvou ze tri těhotenství, vždy kvůli hematomu a jedno těhotenství dopadlo dobře, druhé ne,ale tam šlo o zamlkle těhotenství,to nemělo s krvácením nic společného. Chce to klidový režim a uvidí se. Bohužel ten první trimestr je prostě náročný,nejen fyzicky,jestli vše dobře dopadne. Držím palce.

misha31
25. lis 2025

Jako pokud tam neni hematom, ze ktereho by se prave krvacelo, tak bych se spise zacala smiřovat s potratem.
Prvni trimestr je cely nejisty a vzdy se muze stat cokoliv. Ale treba se jeste stane zazrak a mimis se udrzi 🍀

vladenkamaminka
25. lis 2025

Ja toto mela taky a dcera ma v sobotu 12 let, nemela jsem hematom ani nic, uzavřeli to, ze mam proste hodne prokrvený čípek. Držím palce

misha31
25. lis 2025
@vladenkamaminka

Ja toto mela taky a dcera ma v sobotu 12 let, nemela jsem hematom ani nic, uzavřeli to, ze mam proste hodne prokrvený čípek. Držím palce

@vladenkamaminka akorat pani zminuje, ze krvaci hodne, to mi na prekrveny cipek nesedi

lucie7324
autor
25. lis 2025
@misha31

@vladenkamaminka akorat pani zminuje, ze krvaci hodne, to mi na prekrveny cipek nesedi

@misha31 nebylo to tak hodně silné,než jsme jeli na pohotovost,až po návratu,tak si říkám,jestli to nemohla být reakce na vyšetření tou "sondou".. jako samozřejmě bylo to i předtím víc,než jen špinění,bylo to dost,ale poté to už byla fakt jasně červená krev a bylo to mnohem vic

misha31
25. lis 2025
@lucie7324

@misha31 nebylo to tak hodně silné,než jsme jeli na pohotovost,až po návratu,tak si říkám,jestli to nemohla být reakce na vyšetření tou "sondou".. jako samozřejmě bylo to i předtím víc,než jen špinění,bylo to dost,ale poté to už byla fakt jasně červená krev a bylo to mnohem vic

@lucie7324 hele a je to cista krev nebo v tom jsou nejake kousky? Dokud nejdou kousky sliznice, rekla bych, ze je porad nadeje

misha31
28. lis 2025
@lucie7324

@lucie7324 tak jak jsi dopadla? Porad krvacis? Doufam, ze to ustalo a vse je nakonec ok 🍀