Může být krvácení na začátku těhotenství normální?
Prosím, měl někdo stejnou situaci a dopadlo to dobře? Jsem na začátku těhotenství,teprve asi 6+5 ,ale potvrzené těhotenství i srdeční akce, dneska jsem dvakrát zakrvácela, ale bylo to spíš světle červené,spíš do růžova, ale jako celej toaletní papír,tak jsme jeli na pohotovost,kde mi dali progesteron besins čípky a Ascorutin,doktorka říkala,že srdíčko vidí vibrovat,ale že ještě ho neslyší,ale to asi ,že je brzy, jenže po návratu jsem začala mnohem víc a silněji krvácet a už spíš výrazně červená barva. Může mě někdo uklidnit,že taky krvácel a bylo to nakonec dobrý? Nemám dobrý pocit a už vidím jen to nejhorší.
Jako pokud tam neni hematom, ze ktereho by se prave krvacelo, tak bych se spise zacala smiřovat s potratem.
Prvni trimestr je cely nejisty a vzdy se muze stat cokoliv. Ale treba se jeste stane zazrak a mimis se udrzi 🍀
Ja toto mela taky a dcera ma v sobotu 12 let, nemela jsem hematom ani nic, uzavřeli to, ze mam proste hodne prokrvený čípek. Držím palce
Ja toto mela taky a dcera ma v sobotu 12 let, nemela jsem hematom ani nic, uzavřeli to, ze mam proste hodne prokrvený čípek. Držím palce
@vladenkamaminka akorat pani zminuje, ze krvaci hodne, to mi na prekrveny cipek nesedi
@vladenkamaminka akorat pani zminuje, ze krvaci hodne, to mi na prekrveny cipek nesedi
@misha31 nebylo to tak hodně silné,než jsme jeli na pohotovost,až po návratu,tak si říkám,jestli to nemohla být reakce na vyšetření tou "sondou".. jako samozřejmě bylo to i předtím víc,než jen špinění,bylo to dost,ale poté to už byla fakt jasně červená krev a bylo to mnohem vic
@misha31 nebylo to tak hodně silné,než jsme jeli na pohotovost,až po návratu,tak si říkám,jestli to nemohla být reakce na vyšetření tou "sondou".. jako samozřejmě bylo to i předtím víc,než jen špinění,bylo to dost,ale poté to už byla fakt jasně červená krev a bylo to mnohem vic
@lucie7324 hele a je to cista krev nebo v tom jsou nejake kousky? Dokud nejdou kousky sliznice, rekla bych, ze je porad nadeje
@lucie7324 tak jak jsi dopadla? Porad krvacis? Doufam, ze to ustalo a vse je nakonec ok 🍀

@lucie7324 na pohotovosti jsi dostala vše,co si mohla dostat. Ted už jen to štěstí, že to dopadne dobře. Ja krvacela ve dvou ze tri těhotenství, vždy kvůli hematomu a jedno těhotenství dopadlo dobře, druhé ne,ale tam šlo o zamlkle těhotenství,to nemělo s krvácením nic společného. Chce to klidový režim a uvidí se. Bohužel ten první trimestr je prostě náročný,nejen fyzicky,jestli vše dobře dopadne. Držím palce.