icon

Návštěva gynekologa při náročné práci. Mám k němu jít dříve?

13. zář 2020

Zdravím, jsem v 7t těhotenství nejspíš... ještě jsem nebyla u doktora... jsem objednaná až na 30.9. Jenže mám dost náročnou práci po fyzické stránce, a po tahání těžkých věci jsem už 3x měla píchání v podbřišku a trochu jsem zašpinila. Moje otázka zní: mám jit ke gynekologovi dříve? on je tam tedy pouze ve středu takže bych musela na pohotovost do nemocnice,ale netuším jestli by mi nějak pomohli. Děkuju za zkušenosti a rady

mourovatakocka
•
13. zář 2020

Zavolala bych do ordinace a takhle jak jsi to popsala, bych to řekla. Není možné si v práci zatím nějak ulehčit?

autor
•
13. zář 2020

@mourovatakocka bohužel není, tahání těžkých věci cca 15 až 20 kg... je to tam honička takže bych nejspíš musela stejně na neschopenku... navíc bez potvrzení o těhotenství by na mě koukali jako že se flakam 😥

mourovatakocka
•
13. zář 2020

Hmmm. Tak jsem v práci tahala bedny, je to na pytel. Urcite zavolej a domluv.se, uvidíš, co ti řeknou.

hezz17
•
13. zář 2020

Po 297., nevhodná práce neni duvod k vystaveni pn.

terka555
•
13. zář 2020

Taky jsem tahala tezke veci, nejdriv mi doktorka vystavila neschopenku, a protoze me nemohli preradit na jinou pozici, byla jsem pak doma za 100%

mzacikova
•
13. zář 2020

Buď Vás MUSÍ přeřadit na jinou práci a nebo budete doma na 100% platu. Žádná neschopenka jen z tohoto důvodu.

autor
•
13. zář 2020

@mzacikova neschopenku stejně nechci, chtěla bych pracovat... ale nepreradi me dokud to nebudu mit potvrzený ze jsem těhotná...

autor
•
Autor odpověď smazal
•
autor
•
13. zář 2020

@hezz17 ja se neptala jestli mi daji neschopenku, ale děkuji za odpověď o kterou jsem nežádala 🙂 neříkáte mi nic co bych nevěděla

autor
•
13. zář 2020

@mourovatakocka děkuju za pomoc 🙂 zkusím tam zavolat 🙂

puhelin
•
13. zář 2020

A kdyz zajdete na pohotovost? Vystavi vam zpravu a s tou zajdete za vedenim.

mzacikova
•
13. zář 2020

Tak to bohužel leda na pohotovost. A tam Vám snad něco dají, když už ne gynekolog..

autor
•
13. zář 2020

@puhelin to mě nenapadlo 🙂 dobrý nápad 👍 díky

autor
•
13. zář 2020

@mzacikova zkusím to 🙂 uvidime co se da dělat 👍

j.a.n.i
•
14. zář 2020

Nejak nechapu proc na pohotovost, tak proste ve středu zavolej svemu gynekologovi a vysvetli mu situaci. A uz vubec tedy nechapu, proc ses objednavala az na konec rijna, to, ze tahas bedny ses asi nedozvedela vcera, ze.

ckei
•
14. zář 2020

@j.a.n.i píše,že jde 30.9....

autor
•
14. zář 2020

@j.a.n.i ja se neobjednala takhle pozdě sama, dřív neměl volno... jasně že bych chtěla dřív...

nat
•
14. zář 2020

Však je to logické pokud vím ze jsem tehu a mám nějaké trable zavolám lékaři a ten Vás musí vzít i dřív...Prece pokud by vám tehu potvrdil a pozval si Vás za měsíc taky při obtizich nebudete čekat měsíc a budete to s nim řešit hned .....ženské premyslejte trochu 😭😭

hezz17
•
14. zář 2020

Viz tvuj 2.prispevek "stejne bych musela na neschopenku"

j.a.n.i
•
14. zář 2020

@ckei Tak je snad logicky, když zacnu mit problem, mu zavolat, ze potrebuji akutně drive, ne. Případně mu rovnou rict, ze s ohledem na práci je 9tt fakt pozde. Ono v Praze by to bylo skoro pozde i na objednani na nt screening.

ckei
•
14. zář 2020

@j.a.n.i to já nerozporuji, já jen,že jí píšeš, proč se objednala až na konec října.....

j.a.n.i
•
14. zář 2020

@ckei protože si pletu mesice... A i ted jsem si to musela precist 2x nez mi to doslo, nicmene ten 9tt je ten kobec zari, takze jsem sice pako, cp neumi kalednar, ale zbytek sedi.

autor
•
15. zář 2020

@hezz17 Nejspíš!!! to jste zapomněla dopsat, jelikož jsem byla na neschopence při prvním ze zdravotních důvodu, které tu nechci s dovolením řešit... proto jsem napsala nejspíš!!!

hezz17
•
15. zář 2020

Pises je tam honicka-nejspis pn. O zdravitnim stavu ani ň. Ale nema cenu se o tom dohadovat

handulkak
•
15. zář 2020

Určitě zavolej dr, udělají kontrolu driv. Taky jsem byla dřív, začala jsem po 12hod směně v nemocnici krvacet, zařídilo se přeřazení na jinou práci. Ale bohužel jsem začala krvacet znovu. Měla jsem tři hematomy. Takže jsem nakonec na PN musela - i když nerada.