icon

Nevolnost a bolest hlavy od odpoledne do doby, než usnu

miren
14. led 2015

Máte někdo zkušenost s odpolední nevolností?- myslím tím každý den a ještě na večer se přidá bolest hlavy a musím mít tmu a ticho☹ 😒

thesun
•
14. led 2015

to je migréna ☹ nebo aspoň u mne se tak projevuje, nejlepší je si zalézt do ticha, tmy a dát ibalgin a usnout... ráno to bývá lepší ...

lexton
•
15. led 2015

ahoj! ja mam nevolnost cely den a hlava boli taky vecer. Leky zadny neber. Hlavni je pres den hodne pit vodu. Ja se snazim, ale piju min, protoze mi z vody neni hej. Tak zlousim caje, dzusy, ledove napoje. Jen kdyby to nepreslo do tydne, tak se zeptej dr. V tehotenstvi muzes max opatrne paralen, ale mne treba na bolest nepomahal nikdy. Vodu mam vyzkousenou, ale trva to chvili nez mas dostatek. Drz se!

nikousek1
•
15. led 2015

Důležitý je zvýšený pitný režim !!! Těhotné ženy by měly vypít více litrů vody než netěhotné. To je v první řadě. A ta bolest hlavy může být taky tím, jestli jsi před těhotenstvím pila kávu a teď jí vynecháváš. A nevolnosti to je přece normální. Ty tě potrápí ještě do 3 měsíců. Některé to mají i dýl tak přeji příjemné těhotenství🙂

d_dee
•
15. led 2015

@thesun ježiš, je těhotná tak asi prášky brát nebude. 🙂 .... @miren hlavně žádný prášky ! Miminko se vyvíjí, mohlo by to mít špatný následek.

kriss9
•
28. led 2015

Já sem v 7t a uz 2 tydny je mi zle bez prestavky. Sice nezvracim, ale je mi tak zle, že sotva vylezu z postele :(

jandulinkaa
•
28. led 2015

Tak já se přidávám do "klubu". Jsem pár týdnů těhotná, na migrény trpím normálně, od páteře a teď to je mazec! Mám povolený panadol, doma mám 18ti měsíčního syna, tak s ním na celý den do postele fakt nezalezu 🙂...ten mi stejně nezabírá, dám si alespoň trošku coly nebo slabé kafe, jsem zvyklá na hodně silná analgetika, která se v těhu nesmí. Budu to muset protrpět, u syna se mi to drželo celé těhotenství ☹

lin18
•
28. led 2015

Mam to uplne stejne, dopo dobry a odpoledne nevolnosti a bolest hlavy. Bolest hlavy prisuzuju unave...chodim do prace a po praci se staram o syna...vstavam v 5 hodin a do postele se dostanu kolem 22. Pomaha mi slaby kafe a cviky na uvolneni krcni patere. Nevolnosti se zhorsuji po sladkem, zlepsuji po zelenine.