Nevolnosti v práci
Konečně jsem dodělala školu a od července nastupuju do práce. Vzhledem k tomu, že už mám nějaký věk tak už se s manželem nebudem chránit. Zajímalo by mě ale, jak jste to dělaly v práci, když jste měly nevolnosti. Pracuji v lékárně a jsem celý den na nohou a jsem v neustálem kontaktu se zákazníky. Na prodejně jsme pouze dvě a laborantka mě zaskočit nemůže, protože nemůže vydávat na recept. Moc si to nedovedu představit.
Bohužel jsem kvůli tomu musela jít na nemocenskou. Obě těhotenství jsem se prozvracela až k porodu. Nicméně každé těhotenství je jiné, někdo nemá nevolnosti vůbec, někdo třeba jen ráno 😉. Takže nemá cenu nad tím moc přemýšlet, uvidíš, co přijde.
Já právě nevím, bude to něco nového. Když si to tady člověk pročte tak má pocit, že každá stráví těhotenství nad mísou, tak mě to trochu děsí. Švagrová taky nezvracela, jen říkala, že byla hrozně unavená, ale to není moc velký vzorek, kterým se můžu řídit 🙂
@shannondrake já jsem teda nevolnostmi trpěla v podstatě celé těhotenství a do práce jsem chodila. Ráno jsem otevřela oči, běžela blít, dala snídani, běžela blít. Sebrala všechny síly, šla do práce, přežila a večer šla spát :D Tak jsem to dělala. Sice jsem seděla, to byla výhoda ale vypadala jsem hrozně a lidi se mě ptali jestli jsem nemocná. 😀 Naposledy jsem zvracela asi 2 dny před porodem 😀 😀 Byl to očistec, ale zvládnout se to dá. Teď už bych se ale vyprdla na všechno a šla na neschopenku..
Jsem 31 tt a skoro neni den kdybych nezvracelala a stale chodim do prace a da se to. Ale zpetnw bych sla radeji na PN, ono je to pomerne vycerpavajici, hlavne treba i pokud dojizdis.

Nevolnosti nie su samozrejmostou, vacsina mojich znamych nemala ziadne alebo velmi mierne. Normalne sme pracovali (napr.ja som ucila od rana do vecera). Jedna kamoska mala celodenne nevolnosti a musela byt na neschopence do cca 14tt, potom normalne pracovala do materskej. Takze je to rozne. Tu ti budu pisat o neschopenkach a "rizikovych" tehotenstvach, ale mne osobne sa nepaci, ked tehula s pozitivnym testom zalahne bez ohladu na to, ako sa citi.
Inak som v lekarnach videla zo tri tehotne 😉