icon

Nevolnosti, zvracení, bolesti zad. Měla jste to některá stejně?

koko123
3. kvě 2020

Ahoj děvčata, v 10tt do teď jsem zvracela jen jednou cca před měsícem a to v 10 hodin večer z ničeho nic, zle mi nebylo, prostě jsem si lehla a najednou jsem běžela. Do min. Týdne jsem měla jen malinké nevolnosti že jsem se nadýchala čerstvého vzduchu a bylo to ok. Zle mi bylo ale i z toho že jsem ráno potřebovala jíst, klidně jsem snědla i 3 chleby hned v 8 hodin, jindy jsem jedla až kolem 10. Chci se zeptat, zda to měla některá stejně, že vůbec nezvracela.. Teď mě už 2.tyden bolí záda a jde mi to až do pánve. Jsou to takový hnusný křeče, že ani chodit dlouho nemůžu. Měla jste to některá stejné. Moc děkuji za Vaše odpovědi

leniczka23
3. kvě 2020

@koko123 Ano ja to takhle mela u prvniho..vubec mi nebylo zle, a zada me bolely prvni trimestr hidne, jakoby v zadu v krizi, kolikrat me pichlo kdyz jsem vstavala ze sem si zas sedla na prdel.

koko123
autor
3. kvě 2020

@leniczka23 přesně pichne to strašně, že se v tu chvíli musím opřít nebo sednout. Když ležím je to cajk, ale když uklízím, nevydržím stát. Pomohlo na to něco, nebo prostě přečkat bolest

leniczka23
3. kvě 2020

@koko123 Nepomohlo nic, ale zas to netrvalo dlouho. Tak drzim palce at mas brzy klid. Bylo to neprijemny.

vendelinka08
3. kvě 2020

@koko123 mě nebylo v těhotenství vůbec zlé u kluků, až u holky mi bylo pouze večer tak nějak divně, těhotné. Jinak jsem nikdy v těhotenství nezvracela