Od MS se necítím dobře. Co myslíte?

vercas123
27. lis 2019

Zdravím jsem tu úplně nová.
Chci se Vás na něco zeptat a bude to asi trošičku delší.
3 dny před menstruací mně začal bolet podbříšek jako vždy. Menstruaci jsem dostala ale jindy ji mám fakt bolestivou jako že mně kvůli tomu uvolňuji někdy i z práce. Teď to bylo jen takové dloubání nepříjemné. No měla jsem to asi 5 dní. Ale během těch 5 dnů mne to bolelo stále stejně. A od té doby mne to bolí až do dnes. Menstruaci jsem měla 10.11. Pak se ale přidala bolest i do zad do bederní části a do kříže. Pak to vystrelovalo do boku a i do nohy i v pánevní oblasti a tříslech. Pak přes den mívám sucho v puse divnou pachuť v puse hořko slanou a večer zas sliním. Také mívám bolesti hlavy, od začátku menstruace šílená únava byla jsem schopna připsat cely den i noc a v práci i mikrospanek. Dále mne to bolí i pod žebry. Při močení to nebolí ani ne páli. Včera v práci se mi začala šílené motat hlava bylo mi celkové mdlo jako bych sebou měla každou chvíli seknout a dělalo se mi i zle od žaludku ale ne zvracela jsem. Nemohu sedět moc na tvrdém jinak mne začne bolet bok a pánev a také mne bolí ten podbrisek musela jsem si sednout jakoby víc na zadní část a s roztazenyma nohama. U gynekologa jsem byla cca 3 dny zpět dělala jsem si TT a vyšel negativní. Lékařka mne prohlídla a prohmatala a na TT mi rekla ze muže být ještě brzy. Našla mi také filipiku ze jsem byla zrovna v ovulaci. Tak mi nabrala krev i na CRP kvůli zánětům a jsem úplně čistá. Rekla mi ze mám za 14 dnů přijít. Ze nemám brát žádná analgetika ani pít alkohol kvůli možné gravitide. Tak mne zajímá zda jste to takhle některá fakt měla. Je to spis jako bolesti před ovulací a nebo den před MS. Také se mi držela teplota 37 dva dny a teď 36/6 a 36/7. Prosím vás o nějaké názory. Nevím si rady. Menstruace má přijít za nějakých 16 dnů. Omlouvám se za délku ale píšu toho co nejvíce aby jste měli co posuzovat. Zatím ahoj 🙂

vercas123
autor
27. lis 2019

Také mám více akné což mívám jen při MS. Občas mám zimnice. Také jsem dnes po vykonání malé potřeby nechci být nechutná na papíře našla hustý bílý výtok. Nezapachajici krémovitý.

vercas123
autor
27. lis 2019

Také mne třeba dvě hodiny po jídle začne krucet chvilkama v žaludku jako kdybych měla hlad. Myslím ze na takové příznaky je ještě brzy nebo ne? Hlava mne kolikrát i “pálí”

jituli84
28. lis 2019

Jáměla příznaky těhu od 8tt
@vercas123
@vercas123

veronikava
28. lis 2019

Ahoj, já měla příznaky pouze únavu a pak když mi delší dobu nepřišla MS, tak jsem se objednala k doktorovi a to už jsem byla v 8tt.. Od začaltku jsem měla taky pořád hlad, hlavně teda ráno, když jsem vstala.. tak mi bylo zle jak kdybych před tím nejedla snad celý den, což jsem nikdy neměla, kolikrát jsem neměla potřebu ani snídat. Nevolnosti jako takové a nějaké popichovaní v břiše a bolest zad mám asi od 30tt a teď jsem už ve 39tt a to je teda všechno dohromady už😄.. Jestli ti má přijít MS za 16 dní, tak bych asi počkala.. a uvidíš co ti řekne za 14 dní doktorka🙂.. každopádně testy můžeš zkoušet třeba za par dni a uvidíš🙂

krupka3
28. lis 2019

Ja mela priznaky tehotenstvi az nejakou dobu po pozitivnim testu u obou tehotenstvi.

vercas123
autor
28. lis 2019

Děkuji Vám za odpovědi 🙂

vercas123
autor
28. lis 2019

Teď mám pořad nutkání na malou i velkou ale většinou jsou to jen plyny. Kolikrát mám i křeče v břiše. Ten podbrisek už nebolí tak jak bolel. Cigarety které kourim už mi nechutnaji už to ani nechutna jak cigareta a po kávě mám divny pocit v žaludku. Pálí mně hlava mám návaly horka a i zimnice. Unavená jsem stále ale už jsem si na to trochu zvykla. Dneska se mi zdálo ze jsem byla těhotná a měla pozitivní test. Ach jo už asi blaznim..

vercas123
autor
28. lis 2019

Po ránu mám šílený hlad až je mi blbě jdu si pro jídlo a nakonec zjistím ze na nej nemám chuť..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru