Odeznění těhotenských příznaků. Může to znamenat problém?
Holky jsem 5+2tt a už asi 2 dny necítím fakt vůbec nic :/
Mám za sebou dva zamlklé potraty a začínám se toho děsit.
Tohle těhu celkově nemám příznaky jako předtím - bolest prsou, bolest břicha at. Břicho mě ale trošku pobolívalo a bylo nafouklé. Už dva dny ale vše ustoupilo a fakt absolutně nic necítím.
Měla jste to některá podobně s tím, že to dopadlo dobře?? Na kontrolu mám jít až v 8tt :/ to mě jebne do tý doby!!
Přesně tak zajdi si na HCG ☺️ Já byla dnes a v pondělí jdu zas ☺️👌
Opravdu si zajdi na krev ,je zbytečné se tak dlouho užírat.
A ja bych rekla, ze to bude ted ono 😉🍀 zvlast kdyz pises, ze je to jine nez v tech predchozich pripadech. Je povolene se v tehotenstvi i citit dobre 😀 nemusi to byt vzdy jen hruza, moje telo fungovalo pod vlivem tehu hormonu mnohonasobne lepe nez bez nich, ciste po fyzicke strance (v normalnim stavu moc dobre nefunguje, skoda ze nemuzu byt tehotna porad). Ja teda nemam tu negativni zkusenost jako ty, ale vzdy kdyz jsem se pri zpozdeni pozorovala a citila vsechny mozne priznaky, tak byl test negativni a ms prisla. Kdyz jsem necitila nic tehotenskeho, bolelo me bricho jako na ms a rikala jsem si, tenhle mesic urcite nic, tak tam byly dve carky 😀 no a z mych dvou zcela bezpriznakovych a pohodovych tehotenstvi ted mam dve deti. Neni to nic divneho, fakt, akorat se o tom tolik nemluvi jako o tech protrpenych 😅
Holky moc děkuju. Nakonec jsem si dnes zašla. A další odběr budu mít v úterý. Takže to by měly být hodnoty čtyřnásobné, pokud to chápu správně?
A ja bych rekla, ze to bude ted ono 😉🍀 zvlast kdyz pises, ze je to jine nez v tech predchozich pripadech. Je povolene se v tehotenstvi i citit dobre 😀 nemusi to byt vzdy jen hruza, moje telo fungovalo pod vlivem tehu hormonu mnohonasobne lepe nez bez nich, ciste po fyzicke strance (v normalnim stavu moc dobre nefunguje, skoda ze nemuzu byt tehotna porad). Ja teda nemam tu negativni zkusenost jako ty, ale vzdy kdyz jsem se pri zpozdeni pozorovala a citila vsechny mozne priznaky, tak byl test negativni a ms prisla. Kdyz jsem necitila nic tehotenskeho, bolelo me bricho jako na ms a rikala jsem si, tenhle mesic urcite nic, tak tam byly dve carky 😀 no a z mych dvou zcela bezpriznakovych a pohodovych tehotenstvi ted mam dve deti. Neni to nic divneho, fakt, akorat se o tom tolik nemluvi jako o tech protrpenych 😅
@mysh_me moc děkuju, tohle jsem potřebovala slyšet a uklidnilo mě to🥰 snad jsem ten případ protože opravdu nafouklé bříško mi úplně splasklo prsa a solutně nic, no tak snad je to v pohodě 🙏
@reeeza Ja som v prvom tehotenstve vedela, ze som tehotna, uz niekolko dni pred testom. Odvtedy som mala priznaky a bolo to MA. Napriek tomu, ze uz dieta davno nezilo, priznaky som mala nadalej a ustupili az 10 dni po kyretazi.
Druhe tehotenstvo nic, len som si jedneho dna uvedomila, ze som uz nejako dlho nedostala. Rozbehlo sa to az od konca 6tt. A dopadlo to dobre.
Moc gratuluji a držím palce, chápu nervy. Já potratila dvakrát a priznaky měla pořád stejné až do revize a ještě pár dní potom.
U úspěšných těhotenstvích kolikrát nebyly ani tak výrazné.
Já jsem byla po čtyřech potratech a až když to bylo těhotenství, které se vydařilo a je z něj syn, tak jsem příznaky těhotenství necítila vůbec. Předtím ano, než došlo k potratu, když jsem byla těhotná popáté a konečně úspěšně, tak vůbec. Kdyby mi 12 dní nemeškala menstruace, tak bych neřešila vůbec nic.
Já neměla vůbec žádné příznaky a vše bylo pořádku 🙂
Kamarádka také neměla vůbeč žádné příznaky a dokonce měla ještě jednou menstruaci nebo teda spíš něco jako slabou menstruaci ,ona jí má běžně slabší takže si myslela že je to normální menstruace🙂

Zasla bych si na krev hcg a za 2 dny zas. Budes mit jasno