icon

Omdlívání v 1. trimestru, máte zkušenost?

pastikaa
5. říj 2016

Dobrý den, děvčata,

máte či měla jste některá problémy s tlakem v začátcích těhu? Já bych měla být na konci 5. týdne (18.10.16 první kontrola) a dneska ráno jsem sebou plácla...respektive, šla jsem na WC, vrátila se do postele a začalo mi houkat v hlavě, sedla jsem si a říkám pritelovi, že asi omdlím a pak už me přítel sbíral ze země a já mám krásnou bouli na hlavě. Je mi dobře, žádné křeče, špinění...nic...nízký tlak máme v rodině (v po jsem měla 110/70) také s tím máte někdo zkušenost?
Děkuji Janina

luj89
5. říj 2016

@pastikaa Ahoj, nejspíš ti kolísá tlak.. 110/70 je v normě 🙂. Nízký tlak je pod 100. Zašla bych pro jistotu k lékaři, ale předpokládám, že ti nic moc neporadí... Max. pomalé vstávání apod.

demetritis
5. říj 2016

Pozor na to muze to byt kolisavy tlak zacazek zanetu ledvin a nadmerna srazlivost me se tykala 2a3 mimca to stalo zivot dr . To neresili a v 5mes byl konec . U toho tlalu doporucuji slabou kavu nebo dva ctverce cokosky a zadne prudke stavani

pastikaa
autor
5. říj 2016

Normálně jsem kafař, ale říkala jsem si, že to oželím, ale po dnešku určitě ne..ráno hned do postele jsem si uvařila kafe a odpo latte a koupila jsem si hroznový cukr. 😉

pastikaa
autor
Odpověď byla odstraněná
pastikaa
autor
5. říj 2016

@demetritis Normálně jsem kafař, ale říkala jsem si, že to oželím, ale po dnešku určitě ne..ráno hned do postele jsem si uvařila kafe a odpo latte a koupila jsem si hroznový cukr. 😉

demetritis
5. říj 2016

Jen pozor ad to neprezenes jak kava tak cokoska obsahuje ladky co pri velkem mnozstvy ucpavaji placentu a zabranuji vzduchu aby dosel k mimi dve slabe kapucina nebo kaficka jsou ok ale ne silne hodne stesticka

margot_ao
5. říj 2016

pozor na chudokrevnost, nech si udělat krevní testy

mialagia
5. říj 2016

@pastikaa jsem taky furt omdlívala a byla to anemie - málo železa..jinak tlak mám i jsem měla taky nízký celé těhu a OK..na nízký tlak nic moc nefunguje..pomalu vstávat..😉

pastikaa
autor
6. říj 2016

@mialagia až půjdu na kontrolu, tak se na to zeptám, moc děkuji ;)