icon

Placené genetické testy v 1. trimestru (Trisomy, Prenascan, Harmony apod.)

martik29
14. čer 2017

Zajímá mě zda jste podstoupily některý z těchto testu je toho tolik, že nevím pro co se rozhodnout. Prenascan trvá 14 dnů než dojdou výsledky u ostatních je to většinou týden. Nechtěla jsem čekat až na ultrazvuk v prvním trimestru.

maxannie
•
14. čer 2017

Já jsem si u prvního nechala udělat Prenatal SAFE, výsledek do 3 dní, teď půjdu taky do něj.

martik29
autor
•
14. čer 2017

Teď na to koukám, ale bohužel nevidím, že by se dělal v Praze podle jejich stránek

maxannie
•
14. čer 2017

Mně je dělali v Motole. Vzali mi tam krev a sami to poslali do Říma.

gabcat
•
14. čer 2017

@martik29 Já měla výsledky prenascanu do týdne. 14 dní uvádí jen formálně, bývají dřív

martik29
autor
•
14. čer 2017

@gabcat aha mě v Gennetu řekli týden a objednána jsem až ve 14 týdnu a to se mi čekat nechce to, už je docela pozdě.

martik29
autor
•
14. čer 2017

Oprava: řekli mi 14 dnů a to je dlouho.

luckaamilan
•
14. čer 2017

Ja mala Harmony, trval to necelych 14dni. Krv sa posielala do Usa.

winter
•
14. čer 2017

Já měla Prenascan, zasíláno do Hong Kongu, výsledek přesně za 9 dní.

vanilkacka
•
14. čer 2017

@martik29 Já byla na jedněch testech v 11.týdnu a byl ještě nedostatek volne DNA,takže jsem stejně výsledek neměla. Opakovalo se to po screeningu a už bylo DNA pouzitelne. Možná proto Ti ty testy chtějí dělat až později.

endys876
•
14. čer 2017

Ahoj,ja byla v prvnim těhotenství na Trisomy testu,vysledek telefonicky za 9 dni a pak přišla cela zprava postou..Byla jsem az po screeningu, kvůli jeho spatneho vysledku.

martik29
autor
•
15. čer 2017

Děkuji za odpověď nakonec jsem si rozhodla, že půjdu na ten trisomy stojí 9600 a ostatní i víc přijde mi to zbytečně, když je to na stejném principu nevidím zásadní rozdíl.

babanci
•
15. čer 2017

Moje dcera zplatila Prenascan, je to už skoro dva roky. Tenkrát myslím kolem 14 tisíc, výsledek za 8 dnů.

woopi
•
25. čer 2017

Já jdu ( byl mi doporučen a chtěla jsem ) do Prenascan testu. Chtěla jsem si ho zaplatit, ale vzhledem k mé rizikovosti mi ho proplatí pojišťovna ( nemůžu podstoupit ani odběr plodové vody ), za což jsem velmi ráda. Nelituji peněz, co se týká zdraví mě i miminka. Ale je fakt, že cca 12 tis. kč je opravdu dost.
Výsledek je za cca 14 dní.......a myslím, že stojí za to.