Pozitivní těhotenský test. Mohu ještě dostat menstruaci?
Ahoj holky, jsem 40 DC běžný cyklus mívám 33-35 dnů. Jelikož jsem měla spozdeni udělala jsem si test a nemohla jsem uvěřit výsledku. Jasně pozitivní..přidávám foto hned po papírovém jsem dělala I digital..a taky samozřejmě pozitivní. Další mimi opravdu není plánované a ba naopak bohužel i ze zdravotních důvodů partnera velmi nechtěné, prostě teď si miminko nemůžeme absolutně dovolit mít, vím že jsme se měli více chránit a bla bla bla.. Ale prostě stalo se. Můj dotaz je.. Je možné, že by to ještě mohlo odejít s ms? občas mě poboliva břicho..v pondělí budu volat na gyndu a pokud dr potvrdí těhotenství budu řešit další postup. Máte někdo zkušenosti s potratovou pilulkou? Dalo se to? Jsem 5tt + 3. Doufám že se to případně stihne do toho 7 tt ať nemusím na normální miniinterupci. Děkuji moc 😇

@2op držím vám palce vše máte teď v ruce možná by vám to malé vše vrátilo s láskou pak záleží jak vy sama se stim poperete zda nebudete si to vyčítat je to opravdu složité nikdo vás nesoudi a obdivuju vás já bych to nedávala klobouk dolů já šla jednou na revizi ale ne dobrovolně (miminko samo odešlo 11tt) a rok jsem měla psychiku v háji teď mám tři děti
@lencaa11 tak musím říct, že celou dobu jsem byla hotová to čekání a možnost nad tím pořád přemýšlet.. Ale jakmile mi dali piluli tak najednou mi to začalo dávat smysl proč jsem na to šla a úplně se mi ve finále ulevilo 🙏🏼 a spadl mi obrovsky kámen ze srdce že už jsem udělala ten první krok. Dělali mi ještě kontrolní utz před zákrokem a srdíčko pořád nebylo vidět to mi hrozně pomohlo že to ještě nebylo ve fázi kdy by tam byl ten náznak života. Doufám že se na to jednou zpětně ohlednu s druhým miminkem v ruce až bude pro nás ten správný čas a třeba se nám dušička miminka které jsem nechala dneska jít jednou vrátí v dalším miminku. Ale je to na psychiku náročné ne že ne obzvláště pokud už máte jedno těhotenství za sebou ❤️✨ děkuji za podporu a snad to v pátek ještě bude v pořádku a brzy za námi
@2op Ahoj jak je? Jak se cítíš? U mě je to pořád komplikované, ve hře je mimoděložní, zamlklé nebo fyziologické, ale s tím že by k oplodnění muselo dojít jen pár dnů před MS. Vidět stále nic není, tak jen chodím na krev sledovat hladiny hcg
@foxietrixie Ahojky, musím uznat že v pátek to bylo celkem v pohodě. Nejhorší na tom všem teď jak to můžu porovnat bylo to čekání a možnost o tom přemýšlet pořád dokola. Jakmile jsem si ten prášek vzala i první I druhý v ten pátek tak hned pocit úlevy a správného rozhodnutí. 😊🙏🏼 dala jsem si v pátek ibalgin už půl hodiny před pilulkou a při polknuti pilulky hned další pro jistotu a ještě,že jsem to udělala. Na 10 minut než mi zabral ten další ibalgin co jsem si dala byla bolest vcelku brutální musím uznat. Ale pak to zabralo a já jsem byla úplně jakoby nic jakobych jen měla první den ms.. Šli jsme s přítelem normálně na oběd starala jsem se o prcka a vše úplně normální hladký průběh díky tomu že jdem měla prášky proti bolesti. Krvácení přišlo po 3 hodinách. Ale žádná vražda spíš normální krvácení slabší nebo stejné jako ms akorát prujmy jsem měla stejně tak jako u ms. A Trochu cucky a dneska už to krvácení úplně snížilo intenzitu stačí mi 3 vložky na celý den..🤔
@foxietrixie myslela jsem si že ty srazeninky jsou už to miminko a dávalo mi to i smysl že je to přeci tak malé že už je to na kousky rozmetane a vypadává to v takových cuckach... a že už asi i většina plodu odešla když mi krvácení slábne...ALE. Dneska večer jsem byla ve sprše a před tím mě pořád tlačilo na velkou..🙄 tak jsem šla zase další očistny silný průjem a nevadilo mi to bylo to v pohodě poté jsem šla do sprchy a jak jsem si umyvala spodek ucítila jsem na prstech něco slizkeho ale podvědomě jsem se na to snad už ani nechtěla pořádně podívat protože jsem věděla co to bude...😖 rychle jsem se podívala a zahodila to do kanálu kde to rychle odteklo s vodou...☹️ já jsem se tak lekla! A naprosto se v té sprše složila a chytila hysterak až přišel přítel co se stalo jestli jsem v pořádku. Prostě to bylo teprve asi to mimi akorát už s plodovymi obaly a vším a teď jen doufám že to odešlo celé..a že už to bylo vše a já nebudu mít ještě překvapení na vložce. Byly to takové světle růžové cary podlouhlé..😰 ale na psychiku v tu chvíli to bylo něco..ten pocit že jsem držela naše dítě a zahodila ho a že to ze mě vyšlo a jak to bylo světle slizke a jak to vypadalo no nic pro slabé povahy.. 🙈 teď doufám že
@foxietrixie to mě moc mrzí že nemáš ještě jasně dané co se děje a nevíš na čem jsi..😞 a jak to cítíš ty? Máš těhu příznaky nějaké? Kolik jsi tt? A co těhu testy jak vycházejí? 😊
@2op Ahojky, poslední MS byla 9.6., pozitvní test jsem měla 16.7. Minulý týden HCG 300, tento týden 1000 (obě měření ve středu). V děloze jen sliznice. Takže buď těhotenství neprospívá, nebo muselo dojít k oplodnění těsně před měsíčkama. Dle menstruace jsem 7+3, dle krve cca 5. týden. Na kontrolu jdu ve čtvrtek, tak uvidíme. Je to blbé říct, ale doufám, že nakonec bude revize z lékařských důvodů :(
@2op Citím se příšerně, když nevím na čem jsem :/ Hodně se to ve mě bije, rádi bychom si miminko nechali, ale bojím se, že skončím na operaci páteře nebo i hůř.
@foxietrixie HCG by se mělo co dva dny zdvojnásobit, takže si upřímně myslím, že půjde o neprospívající těhotenství..
@nitii Zní to hrozně, ale doufám v to. Klidně si to "vyberu" za nějakou maminku, co by chtěla a nedaří se.
@foxietrixie no u mě v tom 5+4 už na utz bylo normálně něco vidět..takže mě ještě napadá třeba mimodělozni? 🤔 a nebo to neprospivajici těhu. Jak já ti rozumím já jsem se do poslední hodiny modlila ať potratim přirozeně a odejde to přirozenou cestou ale bohužel..😏 no ale teď je to už pět dní a nemyslím na to a beru to jako ms opožděnou 😊 dívala jsem se na utz obrázek u malého jak jsem to měla. A v 6+1 tt jsem už viděla srdíčko takže si fakt myslím, že to u tebe stejně revizí skončí..🙈 nemyslím to špatně a držím palce pak piš co nového. 😊
@2op No mimoděložní bylo ve hře, proto mi brali tu krev, ale když to stoupá tak prý ok. Takže zbývá neprosperující nebo fyziologické s oplodněním před menstruací. Kontrolu mám až ve čtvrtek, takže jsem fakt hotová, z toho všeho. Bojím se, že při mém štěstí po tomhle třítýdenním pekle budu zas se vším jak na začátku, protože těhu příznaky mám: píchání, nafouklé břicho, pachy, točí se mi hlava (mám nízký tlak) a jako bonus se zadýchávám
@2op Kdyby to skončilo revizí kvůli neprosperujícího těhotenství, tak by to bylo nejlepší. Sice se mi na ten zákrok nechce, určitě bych to i obrečela, ale aspoň bych si nemusela nic vyčítat - prostě příroda. Ale pokud bude těhotenství ok, tak fakt nevím. Mám dvě malé děti a docela vážné problémy s páteří, které jsou teď ale stabilizované a když budu dodržovat režimová opatření a cvičit, tak můžu fungovat bez omezení v podstatě pořád. Když ale budu těhotná tak jednak hormony a jednak zátěž posledního trimestru může ty záda úplně rozsekat a můžu skončit na operaci, což jako operace páteře v těhotenství fakt pecka. Ale může se i stát, že cvičením, analgetiky a kusem štěstí se to těhoteství zvládne. Pak by byla smoazřejmě fáze dva mimino, kdy další tahání s dalším malým dítětem mě může odrovnat i na pár měsíců a pak bude manželv situaci kdy se bude starat o tři velmi malé děti. Což by pak samozřejmě začalo mít i dopad ekonomicky, o psychice nemluvím. Ale taky to může být všechno v pohodě a ne sice úplně bez bolestí pro mě, ale s práškama zvládnutelné. Jako ekonomicky pro nás dítě problém není, jde fakt jen o mé zdraví a bohužel mi žádný doktor není schopen nic říct víc než "to si musíte zvážit, váš stav není kontraindikací těhotenství, ale...."
@foxietrixie mám skoliózu páteře a dva obratle srostlé což je prý vzozena vada lékař od začátku chtěl operaci zande děti když se vám nastipne něco nebo bloke jste na vozíčku ne jednou jsem se probudila z ochrnutou půlkou těla a musela na kapacky abych mohla chodit a i tak jsem máma tři děti ten bubák je tu pořád celý život že může se něco stát taky jsem brala leky dosti silne a navikove třeba by to opravdu bylo v pořádku držím palce
@foxietrixie holka tady jde fakt o zdraví,máš dvě malé děti které tě potřebují a ne aby se jejich mámě něco stalo kvůli těhotenství.Drž se

@lencaa11
@l01991 Ahoj holky, dnes kontrola na gyndě, váček větší a v něm piditečka, srdeční akce ještě není. HCG stouplo z 1000 na 2000 jednotek. Příští týden jdu na kontrolu znova, dokud není srdce, nemůžu nic dělat tak ani tak. Jo, a aby toho nebylo málo, po kontrole jsem začala špinit, takže prostě paráda. Jsem fakt uplně vyřízená.
@lencaa11 Můžu se zeptat, jestli se ti během těhotenství zhoršil stav? Já mám totiž každým dítětem větší a větší problémy, proto se bojím, co by udělalo to třetí :/ Jinak, skoliozu mám taky, ale nic hrozného u mě je problém s ploténkama. Jednak mám dva výhřezy v bederní v oblasti, ale to by se ještě nějak dalo, hlavní problém je že mám na nich artroitické změny a taky zúžení míšního kanálu. N
@foxietrixie během těhotenství sem tam mě boleli záda ale to bylo tím že jsem pak i dost přibrala nejsem váhový typ modelkove váhy 😉když jsem šla rodit měla jsem přes 100kg pak trochu to zlobylo když jsem uvedla kočárek tak se mi objevila bolest byla jsem na rehabilitaci a bylo to lepší teď je delší čas klid jelikož jsem delší dobu na změně jídelníčku (u dcery zjistili dm1 ) a tím se i vaha změnila ortoped řekl že je to jen e jen lepší že ten tlak na ty obratle tím jsou menší a tom pádem není bolest a je to opravdu znát dokonce jsem se zmínila o mimcu tak říkal že sice je to riziko ale to znám u všech dětí ale u mě je riziko i zvednout cokoliv těžkého nábytek ,krabice ,atd skrz ty srostlé obratle operace je 50/50 do toho nejdu zatím
@2op
@lencaa11
@l01991
Ahoj holky, tak jsem dnes spontánně potratila. Asi můj nejhorší zážitek v životě. Jsem fakt ráda, že jsem na ten potrat nešla z vlastní vůle a zařídila to příroda, protože to bych se asi úplně složila. Od čtvrteční kontroly jsem špinila a postupně začala krvácet a dnes jsem potratila celou malou placentu a v ní zavrtané malinkaté embryjko. Promiňte za detaily, ale potřebuju to ze sebe dostat. Nemůžu řict, že ten potrat byl/je nějaký horor, spíš takové celé klidné,jakoby spící a hrozně moc tiše smutné. Ještě pořád krvácím, ale cítím, že už nic víc nepřijde, že je to už jen očista. Holky, ať už to budete číst nebo ne, děkuju vám, že jsem tady mohla psát, strašně mi to pomohlo.
@foxietrixie Ahoj,moc mne to mrzí,ale příroda ví co dělá.Drž se😔💗 a můžeš napsat i kdykoli jindy.I do IP pokud budeš chtít

@foxietrixie moc mě to mrzí ano máte svatá pravda příroda ví dělá a jestli to tak mělo bejt tak to tak zařídila teď si dej te čas na odpočinek a rozloučení ❤️❤️
@foxietrixie ahoj já jsem měla stejné pocity I když to bylo uměle přerušení tak jsem cítila taky smutek jakmile jsem viděla že už to odešlo jsem si tiše musela pobrečet a prostě se s tím smířit ale zase ber to tak..dopadlo to tak jak to mělo dopadnout ❤️😊 držím palce ať je to co nejdříve za tebou mě to taky velmi pomohlo když jsem tady mohla psát holkám a vypsat se z toho...teď už skoro ani nešpinim..v pátek mám kontrolní utz tak snad to bude v pořádku 😇 a neboj za dva dny už se budeš cítit jako kdyby to byla jenom normální menstruace ❤️

@foxietrixie já jsem úplně v prd strašně brečet se mi chce a přemýšlím že to ještě zrušim a odejdu...Ale vím že čekat déle tak si mimi nechám protože mi to moje hlava a srdce nedovolí dát pryč alr potom bychom se hrozně trápili vzhledem k naší situaci..😞😞😞