Pravidelné buzení ve 3 hodiny ráno. Je to příznak těhotenství?
Ahoj,
Před třemi dny jsem zjistila těhotenství, ale již je to týden co se pravidelně budím ve 3 ráno. Mám to brát jako příznak těhotenství? A co popřípadě dělat?
Děkuji za rady a tipy.
@lenninna mela sem to taky jako prvni priznak, jeste pred pozitivnim testem. u druheho tehotenstvi taky. druhy trimestr byl lepsi. ted ke konci se budim jeste vic. nekdy mi pomohlo najist se jeste vecer, ale nekdy bez vysledku. byla sem vzhuru 2-3 hodiny a pak se mi zas darilo usnout. nic s tim delat neslo. cetla sem si 😅
Já jsem se takhle budila nad ránem a úplně spocená, pyžamo úplně durch. Takže si myslím že úplně a klidem to může být k těhotenství 🙂
@lenninna u me byla. nejprve jako kdybych mela dostat ms. porad jsem to chodila kontrolovat, jak me to znervoznovalo. opravdu kazdy den, temer stale v prvnim trimestru. pak se to zmenilo na ruzne pichani, boleni, tahnuti na stranach nebo zespodu - to se zas zvetsovala deloha. ke konci zas v krizi, kycle, rozvolnovani kloubu... v podstate cele tehotenstvi me neco bolelo 🙈🤷🏼♀️ ale urcite to tak nema kazdy. ted podruhe je to lepsi.

@lenninna Já to měla úplně stejně v těch rannych fázích těhu a taky ve 3h, myslim že tělo je plné změn hormony řádí jako zběsilé a tak není divu. Pak mi to přešlo v noční čůrání, ke konci těhu opět nespavost kvůli nepohodlí a teď už 4 měsíce kvůli hladovému děťátku 😂
Ale neřešila jsem to nijak, to k tomu asi občas patří 🤷♀️