icon

Přítel dítě nechce

miky124
18. kvě 2019

Ahoj, dostala jsem se do takove neprijemne situace... jsem v 8tt, s pritelem jsme oba miminko chteli no a zadarilo se, jenze pritel ted nejak situaci prehodnotil, rekl mi ze chce potrat, ze se jeste neciti na to byt tatou a ze pokud na potrat nepujdu tak na to zustanu sama. Pd te doby co jsem mu rekla, ze ja se nemam o cem rozhodovat, ze na potrat nepujdu se vlastne skoro nebavime. Mate nekdo podobnou zkusenost? Je to treba jen strach a pak se to zmeni? Nebo uz s nim nemam pocitat?

Strana
z2
ariadna12
21. kvě 2019

@miky124 pokus se zustat pokud mozno co nejvic v klidu. Je to proste sobecky blbec. Jednou, az te potka se super chlapem, bude zirat (a zavidet).

barulina
22. kvě 2019

@gruyerre a pak kvuli par tisicovkam, ltere stejne nejsou jiste se cely zivot boj o to aby nezazadal minimalne o stridavku.

gruyerre
22. kvě 2019

@barulina To si musí zvážit ona sama, do toho ji nemá nikdo co mluvit. Já jí tady jen píšu, co po něm ona může požadovat, na co má nárok.

barulina
22. kvě 2019

@gruyerre ale nikdo ji nenapsal, na co po zapsani toho vola do RL ma narok on. Tak at vi. A zeby soud hodne dall na tatku

helko
22. kvě 2019

A vy s takovým člověkem ještě jste?????? 🙄 Dostal by kopačku do zadku hned! Dřív nebo později toho bude litovat, ale měl si sakra rozmyslet takový slova.

gabrolo
22. kvě 2019

@miky124 změnit se může cokoliv, nikdy neříkej nikdy ale .... pokud se to nezmění nejpozději porodem tak bych s ním nepočítala. ono záleží jak dlouho spolu jste a jak moc mu chceš tu šanci dát

piedra
4. čer 2019

@miky124 Božínku. Neumím si vůbec představit, jak náročné to teď pro tebe všechno musí být. Taková krásná událost - být těhotná a pod srdcem nechat kvést tohle zázračné semínko. Do toho svět převrácený naruby! To je šílené. Na tohle nemůžeš být sama. Já bych si asi promluvila s kamarádkou, která by mi byla oporou a utěšovala mě v době, kdy to bude nejnáročnější. Jsi moc a moc silná, že to zvládáš a ještě o tom dokážeš mluvit. Už teď jai hrdinka!!! Ráda bych tě obejmula a řekla, že to bude dobrý a ono také bude. Jen to bude chtít čas. Posílám ti co nejvíce síly a podpory alespoň takhle na dálku a doufám, že se vyčasí! ♥️

misko5
1. led 2020

@miky124 jak to vše dopadlo?

miky124
autor
2. led 2020

@misko5 dopadlo to dobre, vcera jsem porodila a jsme s pritelem spolu, potreboval to tenkrat asi jen nejak zpracovat 🙂

misko5
2. led 2020

@miky124 tak to je krásná zpráva, moc vám gratuluji k miminku a rodičovství..

piedra
3. led 2020

@miky124 to je skvělé! Moc gratuluji a přeji hodně štěstí, zdraví, klidu a harmonie do společného života. ♥️

miky124
autor
4. led 2020

@piedra
@misko5
Dekujemr moc 🙂

Strana
z2