Přítel dítě nechce
Ahoj, dostala jsem se do takove neprijemne situace... jsem v 8tt, s pritelem jsme oba miminko chteli no a zadarilo se, jenze pritel ted nejak situaci prehodnotil, rekl mi ze chce potrat, ze se jeste neciti na to byt tatou a ze pokud na potrat nepujdu tak na to zustanu sama. Pd te doby co jsem mu rekla, ze ja se nemam o cem rozhodovat, ze na potrat nepujdu se vlastne skoro nebavime. Mate nekdo podobnou zkusenost? Je to treba jen strach a pak se to zmeni? Nebo uz s nim nemam pocitat?
A vy s takovým člověkem ještě jste?????? 🙄 Dostal by kopačku do zadku hned! Dřív nebo později toho bude litovat, ale měl si sakra rozmyslet takový slova.
@miky124 Božínku. Neumím si vůbec představit, jak náročné to teď pro tebe všechno musí být. Taková krásná událost - být těhotná a pod srdcem nechat kvést tohle zázračné semínko. Do toho svět převrácený naruby! To je šílené. Na tohle nemůžeš být sama. Já bych si asi promluvila s kamarádkou, která by mi byla oporou a utěšovala mě v době, kdy to bude nejnáročnější. Jsi moc a moc silná, že to zvládáš a ještě o tom dokážeš mluvit. Už teď jai hrdinka!!! Ráda bych tě obejmula a řekla, že to bude dobrý a ono také bude. Jen to bude chtít čas. Posílám ti co nejvíce síly a podpory alespoň takhle na dálku a doufám, že se vyčasí! ♥️

@miky124 pokus se zustat pokud mozno co nejvic v klidu. Je to proste sobecky blbec. Jednou, az te potka se super chlapem, bude zirat (a zavidet).