Prochladlá záda v těhotenství
Ahojky holky, mám takovou otázečku. Stalo se Vám, že jste prochladly, anebo spiš vám ofoukly záda? Ja prave tento problem řešim a zada boli, tak přemyšlim co na to dát abych neublizila miminku. ☹ Děkuji
Co teplou sprchu? Ja si tak vzdycky nahrivam zada a nebo mam maly elektricky polstarek co je tak akorat na zada a to mi hodne pomaha, mam ho myslim z lidlu.
Na tohle trpí manžel. Jednou si takhle dal horkou sprchu a už nevstal. Po čtyřech se vyhrabal z postele a jeli jsme k obvodní, udělala opíchat a povolilo to.
Takže jediné suché teplo!!! Nahřívací dečky, polštářky, osvědčilo se nám si hřejivá koňská mast.
Bacha na ty hřejivé naplasti- pálí až moc a obsahují někdy i lék na bolest- tady nevím, co se může v těhu, ale určitě to tam bude napsané...
Měla sem to ve ještě na škole. Seděla sem naštěstí u topení, tak sem se pootočila a seděla k topení zády a výrazně to pomohlo.😊
Me na to moc pomohla lampa a infračerveným světlem. Je to dobré i na klouby a tak. Chytla mě horní část zad když jsem byla v 7m a toto nejvíc pomohlo + sem tam paralen. Bolelo to fakt hodně.

Muzes zkusit nahrivaci naplasti. Jinak obecne suche teplo, nemachat se ve vode. Na bolest panadol. Pokud to nepomuze, doktor ti muze udelat lokalni opich.