První kontrola v 5+1tt, kdy bude další?
Ahoj holky. Byla jsem na KO u Gyn v 5+1 píše GS se žl. váčkem VT není a na další KO mě objednal až za 6týdnů, není to dlouho? Jak časté KO jste měli vy? Já bych byla alespoň klidnější, kdybych viděla srdíčko. Moc díky
No ještě mám vydržet čekat 3 týdny, ale pokaždé když mě někde píchne mám strach. A s mým cyklem ā83dní miminko máme jako zázrak. Navíc mam namáhavé zaměstnání a hrozný strach aby to vyšlo.
No 6 týdnů mi taky takhle na začátku přijde dlouho🙂 Podle mě by měla být kontrola v 8-9 týdnů kvůli srdíčku😊
@aknined fakt zkus zavolat doktorovi a vydupat si kontrolu, klidně si i vymysli nějaké problémy, aby tě vzal na prohlídku, protože jestli už jsi v 8tt, mělo by se to srdíčko zkontrolovat, nechci strašit, ale mám za sebou dvě zamlklá těhotenství a na to druhé se přišlo právě při kontrole srdce v 8.týdnu, tak ať víš, že je všechno v pořádku, jít pak v 11.týdnu něco řešit, když už to mohlo být dávno vyřešené, je hovadina. Držím pěsti, jak se cítíš?
Ahoj, právě mi vůbec nic není, jen mám průjem, strašnou žravou, protože když se nenqjím je mi špatně na zvracení, občas mě bolí podbříšek jako na Ms.
Já bych bývala šla dýl, kdybych to věděla, ale šla jsem na normální roční prohlídku.

Ahoj, mě to teda přijde dlouho, kdyby dal za 3 týdny, až bude po 8.týdnu, kdy už je srdíčko stopro vidět, tak bych to pochopila, ale 6 týdnů je dlouhá doba. zkus se s ním o tom pobavit, aby ti dal dřívější termín 🙂