icon

První screening v Olomouci. Máte zkušenost?

puglina
22. črc 2025

Ahoj, byla jste prosim nektera G centrum Olomouc na prvnim screeningu? Byla jste tam spokojena? Diky za odpoved

moly001
22. črc 2025

@puglina ano, já jsem byla u obou těhotenství a byla jsem spokojená. U obou těhotenství ,kdy nám pohlaví řekla paní doktorka v tom 13 týdnu, tak tak opravdu bylo

janule0123
22. črc 2025

@puglina ano velice spoko … chodim tam teda i normalne na gyn …v obou tehu

brendulka
18. srp 2025

@puglina Ahojky, byla jsem a byla jsem spokojena. Teď se tam 3.září chystám zas 🙂 Kdy tam máš jít ?

brendulka
18. srp 2025
@moly001

@puglina ano, já jsem byla u obou těhotenství a byla jsem spokojená. U obou těhotenství ,kdy nám pohlaví řekla paní doktorka v tom 13 týdnu, tak tak opravdu bylo

@moly001 tak teď koukám, že už je to staršího datumu a už si tam pravděpodobně byla 😁

puglina
autor
18. srp 2025
@brendulka

@moly001 tak teď koukám, že už je to staršího datumu a už si tam pravděpodobně byla 😁

@brendulka ano, byla jsem tam minulou stredu a dneska bohuzel na odberu choriovych klku z placenty. Vyslo nam dost velke riziko na Downa 😑

brendulka
19. srp 2025
@puglina

@brendulka ano, byla jsem tam minulou stredu a dneska bohuzel na odberu choriovych klku z placenty. Vyslo nam dost velke riziko na Downa 😑

@puglina to mě mrzí, ale věřím, že to dobře dopadne 🫶🏼 Na výsledky se čeká?

puglina
autor
19. srp 2025
@brendulka

@puglina to mě mrzí, ale věřím, že to dobře dopadne 🫶🏼 Na výsledky se čeká?

@brendulka ano, tak 1-2 dny

brendulka
19. srp 2025
@puglina

@brendulka ano, tak 1-2 dny

@puglina tak držím palečky 🍀 Moje mama to také takhle se sestrou měla a všechno bylo v pořádku ☺️

puglina
autor
19. srp 2025
@brendulka

@puglina tak držím palečky 🍀 Moje mama to také takhle se sestrou měla a všechno bylo v pořádku ☺️

@brendulka dekuju 🙏🏻