Rady na těhotenské nevolnosti v 8. týdnu těhotenství
Máte nějakou radu, nonstop mám žaludek na vodě jsem v 8tt a vím, že to odezní až okolo 20tt, tak mě ještě čeká dlouhá cesta 🥴 a za chvíli začne pořádné zvracení 🤮🤢
Často jim, zkoušela jsem antimetil nepomohl, cucám bonbóny, zázvorový lízátka taky nic.... nějaká rada ? Děkuji 🌸
@danielaveve ani antimetil, lízátka u mě byli bez efektu 😔 a po procházce jsem víc ko než předtím 🥴😅😅
@jako_mala_holka děkuji, já vím že po tom 20tt bude uz lépe jen budu bojovat zase s pálením žáhy 😅
Mě ve směs pomohli to nějak přetrpět 🥴 ale zkusím ty homeopatika
@zuzliseek soucitim s vámi 😀 já sem teda už 18tt ale zvracim už od 6tt a to sem myslela ze teda umru s mými 47kg 😀🙈teď už konečně muzu jist ale kupu toho také nejim, maso, salám a smažit na oleji to nemůžu takže smazim na sádle a oběd si dávám bez masa takže super 😀 každopádně občas zvracim i teď a poslední dva dny se mi chce zvracet večer když si lehnu do postele 🙈 pomohla mi vychlazena cola 😊 ale nesměla sem se ji napít hodně protože ty bublinky mě jinak nakopavali 😀
Clovek se těší na ten 13-14tt a ono prd 🤷🏼♀️ Hlavně nesmím mít prázdný žaludek jinak jdu nahned a u jídla nesmím pít jinak sem jasná 😀 ještě ze to není na cely život 🙏🏻
@zuzliseek Tak to je škoda, prostě jsme každá jiná. Taky mi chvíli trvalo než jsem našla co mi pomůže, tak držím palce, ať je brzy líp ;)

Mně nepomáhalo prakticky nic, jen Torecan, po něm jsem zvracela třeba jen dvakrát denně, ale dost mě oblboval, furt jsem spala... Lízátka mi dělala ještě víc zle (zázvor celkově), jídlo nic moc, co jsem jednou snesla, podruhé letělo... Celkem ok byly banány, když bylo nejhůř, aspoň se dobře zvracely, na rozdíl od čehokoliv mléčného 🤢 kolem 4. měsíce se to zlepšilo, Torecan už potřeba nebyl, občas pomohly homeopatika cocculine, ale zvracení a nevolnosti mi přešly v podstatě až s porodem... Držím palce, ať je to co nejdřív ok 🍀