Screening u MUDr. Sergiu Leahomschi v Gennetu. Máte zkušenost?

llenka_li
25. říj 2021

Příští týden jdu do Gennetu na prvotrimestralni screening, byla jsem objednaná k paní primarce Smetanové a dnes na krvi mi oznámili, že bude paní doktorka pryč a místo ni půjdu k MUDr. Sergiu Leahomschi. Jsem z toho trochu smutná, pan doktor nemá nikde žádnou recenzi ani info, tak jsem se chtěla zeptat, zda s nim mate někdo zkušenost u screeningu. Mockrát díky ☺️

utrikocku
25. říj 2021

@llenka_li pani doktorka Smetanova je jiste expertka na svoji praci, ale její přístup není příliš zamereny na klienty, komunikuje malo. Možná se více informací dozvite od pana doktora, dela IVF a klientky si ho chváli. Osobně neznam. Já na druhy screening si vyzadala pana doktora Hynka.

llenka_li
autor
25. říj 2021

@utrikocku já pravé hledala jakékoli info o něm, zkušenost, recenzi a nic jsem nikde nedohledala. O paní primarce pravé vím, ze je výborný lékař, byť není extra mluvná. Mám syna s rozstepem a nikdo tuto vadu ani na jednom ze screeningu neodhalil, ale já ji na 3D utz viděla. Navíc jsem nyní prodělala v 10tt virozu včetně teploty, takže je pro mě screening velmi důležitý.

utrikocku
25. říj 2021

@llenka_li chápu, v tom případě bych zadala doktora Hynka

anieenka1997
25. říj 2021

Já byla před měsícem na druhém screeningu, taky jsem měla jít k MUDr. Smetanové, ale nakonec jsem šla k panu doktorovi Leahomschi a byla jsem více než spokojena, byl příjemný, všechno mi vysvětlil a na vyšetření si dal záležet.

alena138
25. říj 2021

@llenka_li pan doktor je příjemný, usměvavý, komunikativní. Já s ním mám výbornou zkušenost. Sice ne přímo ze screeningu, ale z jiných vyšetření. 🙂 Z mého pohledu se není vůbec čeho obávat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru