icon

Sex v těhotenství. Jak dlouho je zakázán?

barborat13
9. lis 2021

Ahoj holky chci se zeptat js skoro v 7tt a doktorka nám zakázala s partnerem sex nejdříve se to nak dalo ale teď už to začíná bejt flustrujici....měla jste to některá taky tak.. myslite že to bude celých 9 měsíců nebo je ted a pak už ok neumím si to totiž vůbec představit....dekuji

marselina
9. lis 2021

@barborat13 nam to nikdo nezakazal, ale manzel nechtěl ze strachu aby neublížil miminku.
No a když už jsem se v 7 mesici dočkala, tak jsem manžela po🤮 a další večer se situace opakovala😢

bara88
9. lis 2021

@barborat13 a proč vám ho zakázala?

barborat13
autor
9. lis 2021

@bara88 No v září jsem měla SP ....tak nevím jestli ohledně toho nic mi k tomu neřekla právě

bara88
9. lis 2021

@barborat13 a ty ses jako nezeptala?

mishulka92
9. lis 2021

Já měla sex zakázány od začátku těhotenství taky. Měla jsem rizikové kvůli dřívější operaci a nesměli jsme sexovat cele těhotenství 🙈 přítele jsem na to připravovala už když jsem vysadila antikoncepci a pochopil to. Občas jsem měla chuť to neříkám, ale časem jsem si zvykla🙈 nic jiného nám nezbylo🤣 a první tři měsíce mi stejně bylo tak hrozné zle, že jsem na nějaký sex neměla ani pomyšlení. Záleží proč ho zakázali tobě

barborat13
autor
9. lis 2021

@bara88 no právě ne řekla mi to ve dveřích když už jsem byla na odchodu v pondělí jdu na ultrazvuk tak se zeptám...

barborat13
autor
9. lis 2021

@mishulka92 v září jsem potratila....no a teď ja blbka se nezeptala...snad to nebude celé těhotenství

pampeliska1313
9. lis 2021

Mne osobně teda chuť v těhotenství přešla a partnerovi to zase přišlo divny, když jsem měla břicho, takže jsme spolu spali asi jen dvakrát za 9 měsíců.🙂 a zvládli jsme to. Ani mi to nepřišlo a to normálně mám větší chuť než manžel.🙂

mishulka26
9. lis 2021

@barborat13 já ho měla zakázaný na začátku kvůli špinění a krvácení dodrželi jsme to v prvním trimestru pak když už bylo všechno dobré už nikdo nic neříkal tak už jsme sex měli normálně až do konce těhotenství. Takže si myslím, že pokud to doktorka zakázala kvůli SP tak to bude třeba jen do konce prvního trimestru a pak to povolí, ale třeba se pletu.

martulka88
9. lis 2021

@barborat13 Tím, že jsme o syna v lednu přišli v 38tt z neznámé příčiny a toto těhotenství bylo špinění, tak doktorka sex zakázala. Jsem 25tt a ani jeden z nás nechce sex - nebo takto intimnosti ano, to prostě potřebujeme, ale samotný "akt soulože" ne.

jjasmina
9. lis 2021

@barborat13 duben poslední sp, v červnu tehu, taktéž žádný styk, asi to mělo efekt, konečně jsem donosila, takže za mě je to lepší než si to pak vyčítat

journals
9. lis 2021

@barborat13 Tak na to se musíš ptát své doktorky přeci. Ale to, že jsi prodělala SP samo o sobě většinou není důvod k tomu být bez sexu. Spíš záleží jaký byl důvod a v jakém týdnu to bylo.

barborat13
autor
9. lis 2021

@jjasmina v pondělí 15.11 by už mělo bejt❤radši nebudeme riskovat....třeba už to bude ok a kdyby ne nak to dáme...mimi si moc přejeme

barborat13
autor
9. lis 2021

@journals zeptám!! jen jsem chtěla vědět jestli to měl někdo podobně i tak díky za Vaši odezvu

hanynka1704
9. lis 2021

@barborat13 no nám ho dr.nezakazala,ale sami jsme nechtěli, bali jsme se. Počkali jsme až překleneme ty nejhorší 3 měsíce a pak to bylo stejne max 1x za 3-4tydny. Navíc si myslím,že to je ta nejmenší daň za miminko.

12misulkq
9. lis 2021

@barborat13 my měli myslím ve 3 měsíci zakázáno, a od 5 měsíce až dokonce nemůžeme stěžovat kvůli nízko položené placente…. A ztrátě dvojčat to nařízení od ni respektujeme(je to i nase kamarádka, takže ji na 100% věříme) a já osobně sem si sex neuzivala, nemohla jsem z hlavy vyhodit ten stres o mimino. Takže teď funguji pouze pro manžela jinacima technikami 😀😀😀

barborat13
autor
9. lis 2021

@12misulkq je tak to mě moc mrzí....no pritel má taky strach...ja taky ...tak že přesně jiná technika jen pro pritele🥰😄😄moc si přejí at je vše ok

12misulkq
9. lis 2021

@barborat13 já to beru tak ze to malé mi za to stoji takže to proste vydrzim 🙂 a manzel taky prodloužil intervaly potřeby 😀 takže to není tak častý jak byl zvyklý ale ví ze to je kvůli problém, které můžou ohrozit nase dítě už teď je zodpovědný 😀😀😀😀

verais
9. lis 2021

Těch důvodů může být víc já po každém styku měla růžový výtok tak jsem ho s manželem pak vynechala ze strachu ono ten stres pak za to nestojí a pak po konzultaci s mým gynekologem ve 13tt když jsem byla na kontrole jsme zjistili když už byla placenta vidět, že ji mám nízko (jedná se o placentu previa) okamžitě zakázaný sex, zvedání těžkého a nastavený klidový režim teď jsem v 19tt a stále je na stejném místě a nevím jestli se placenta v závěru posune, ale ty obavy mi nedovolí cokoliv riskovat 🙄

jjasmina
10. lis 2021

@barborat13 u nás to za ten risk nestalo, hlavně celkem 4x jsem vždy začala spinit po styku a psk už to jelo, ani manžel nechtěl něco riskovat, strašně si přál miminko ❤️

andyskarsgard
10. lis 2021

Meli jsme zakazany celych 9 mesicu, byla jsem na rizikovem, hematom na placente, v pohode jsem to zvladla a i manzel.

barborat13
autor
10. lis 2021

@verais drzim palečky at je vše v pořádku

verais
10. lis 2021

@barborat13 děkuji zatím neházím flintu do žita a doufám, že nakonec budu rodit normálně jak u těch mých dvou raubířů 😊