Silné krvácení v 6. týdnu těhotenství. Máte podobnou zkušenost?
Ahojky, jdu si ulevit... Mam za sebou 2.ket,úspěšný i potvrzeny z krve. Alee vcera rano jsem zacala hodně krvacet, silna menstruace. Jela jsem s přítelem na kliniku, doktor me prohledl a rekl, ze je vse v poradku. Mrnous je v deloze, ale srdicko kvuli te krvi nebylo videt. Ani hcg mi nebral, rekl ze neni potřeba. Dostala jsem ascorutin a prolutex.. Vcera vecer uz nic. Dnes jsem zacala lehce spinit i kousky sliznice. Na kontrolu jdu v pondeli, do te doby zesilim. Koupila jsem si i tehu testy a, pozitivni😉.. Mate některá zkušenosti a mimi vydrzelo?
Tak ja vcera vecer ruzova krev-nebylo toho moc, tak na tri utreni toaletakem, ale dost jsem se vylekala.. volala jsem do car, rekli mi at zvysim utrogestan na 2-2-2, predtim jsem nebrala v poledne, ascorutin pry nemam brat, ze za ne neni potreba… tak nevim.. bojim se jako cert.. test dnes byl silny, ale jestli to vcera odeslo, tak hcg stejne zustava, takze to o nicem nevypovida..
@junykessy vis co me jen prekvapilo? Ze prolutex i amelgen jsou obs na zvyseni progesteronu, ze ho beres celkem dost tim padem… ja ted zvysila utrogestan na 6 ks denne a vcera jsem nespinila.. ale samozrejme nevim, zda to v patek neodeslo… test mam dnes stejne silny jako vcera, patecni ranni bohizel pro porovnani nemam:( tak musim dal cekat a doufat..
@junykessy tak mam progesteron 20,5 10. Den po ket.. hcg 102.. nevis zda ten progesteron staci?
@junykessy tak moc gratuluji! Tvuj pribeh mi dodava odvahy.. ja dnes 4+6 a krvaceni rano.. tak cekam co z toho bude

@rosalline ahojky, nene.. Picham si prolutex, zavadim amelgen a zobu tehu vitaminy probiotika a ten ascorutin