icon

Silné krvácení v 6. týdnu těhotenství. Máte podobnou zkušenost?

junykessy
31. říj 2023

Ahojky, jdu si ulevit... Mam za sebou 2.ket,úspěšný i potvrzeny z krve. Alee vcera rano jsem zacala hodně krvacet, silna menstruace. Jela jsem s přítelem na kliniku, doktor me prohledl a rekl, ze je vse v poradku. Mrnous je v deloze, ale srdicko kvuli te krvi nebylo videt. Ani hcg mi nebral, rekl ze neni potřeba. Dostala jsem ascorutin a prolutex.. Vcera vecer uz nic. Dnes jsem zacala lehce spinit i kousky sliznice. Na kontrolu jdu v pondeli, do te doby zesilim. Koupila jsem si i tehu testy a, pozitivni😉.. Mate některá zkušenosti a mimi vydrzelo?

Strana
z2
junykessy
autor
3. lis 2023

@rosalline ahojky, nene.. Picham si prolutex, zavadim amelgen a zobu tehu vitaminy probiotika a ten ascorutin

veronikavik
4. lis 2023

Tak ja vcera vecer ruzova krev-nebylo toho moc, tak na tri utreni toaletakem, ale dost jsem se vylekala.. volala jsem do car, rekli mi at zvysim utrogestan na 2-2-2, predtim jsem nebrala v poledne, ascorutin pry nemam brat, ze za ne neni potreba… tak nevim.. bojim se jako cert.. test dnes byl silny, ale jestli to vcera odeslo, tak hcg stejne zustava, takze to o nicem nevypovida..

veronikavik
5. lis 2023

@junykessy vis co me jen prekvapilo? Ze prolutex i amelgen jsou obs na zvyseni progesteronu, ze ho beres celkem dost tim padem… ja ted zvysila utrogestan na 6 ks denne a vcera jsem nespinila.. ale samozrejme nevim, zda to v patek neodeslo… test mam dnes stejne silny jako vcera, patecni ranni bohizel pro porovnani nemam:( tak musim dal cekat a doufat..

rosalline
6. lis 2023

@junykessy jsem napnutá, jak kšandy.....že máš dobré zprávy?

veronikavik
6. lis 2023

@junykessy tak mam progesteron 20,5 10. Den po ket.. hcg 102.. nevis zda ten progesteron staci?

junykessy
autor
11. lis 2023

@rosalline ahojky, asi dobre zpravy mam... Rozloucila jsem se na klinice.. Jsme skoro 8tt,srdicko blikalo ale neslysela jsem ho... 4.12 jdu na gyndu, tak snad bude vse ok

veronikavik
13. lis 2023

@junykessy tak moc gratuluji! Tvuj pribeh mi dodava odvahy.. ja dnes 4+6 a krvaceni rano.. tak cekam co z toho bude

rosalline
13. lis 2023

@junykessy tak sláva jára 🙂. Přeji moc moc moc, ať to dotáhnete bez komplikací do úspěšného porodu

junykessy
autor
16. lis 2023

@rosalline dekuju mooooc💜💜💜💜 jeste je dlouha cesta pred námi, ale verim ze to konecne vyjde

Strana
z2