icon

Slabé krvácení v 7tt, máte zkušenost?

mimi1619
21. pro 2016

ahoj holky, mám takový problém :( když jdu na malou tak mi krev neteče ale jen jak se nějak rychle pohnu tak mi vytéká z vagíny krev je taková tmavá ne jasně červená :( zítra jdu na kontrolu ke gynekoložce nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti :( jsem v 7 týdnu

Strana
z2
mimi1619
autor
22. pro 2016

@katiex všechno v pořádku 🙂

absintka19
22. pro 2016

@mimi1619 tak opatrne, drzim palecky !

katiex
22. pro 2016

@mimi1619 a proč to bylo ti řekli? Jinak mám radost 🍀❤👍

bledulka84
22. pro 2016

@majlunka1 pokud od minula spravne neroste, tak se obavam, ze se to na pristi kontrole uz nezlepsi. U me to tak aspon bylo, nerostlo, jak by podle tabulek melo, ani srdicko se neobjevilo a nakonec to odeslo samovolne. Hod si horkou vanu, at tomu pripadne pomuzes ven, samovolne je to pro telo prirozenejsi a pokud se spravne vycistis, v podstate se muzete snazit hned (prvni cyklus stejne zpravidla byva anovulacni).

j.a.n.i
22. pro 2016

@majlunka1 Pokud odejde samo, tak můžete klidně hned, po revizi to bude chtít počkat, ale já osobně bych s revizí nespěchala, pokud tě nebude nic bolet, tak je ještě v tomhle týdnu šance, že nebude nutná.

j.a.n.i
22. pro 2016

@bledulka84 Tak třeba u mě anovulační nebyl... a vyšlo to 😉

mimi1619
autor
22. pro 2016

@katiex to my neřekli prý je to normální a plod je v pořádku a roste jak má 🙂

hejtereza
22. pro 2016

Lepsi k dr 100x zbytecne nez 1x a pozde. Kazdopadne uplne na zacatku tehu to znamena uhnizdovani ale i tak bych jela k dr.👍

tretera
23. pro 2016

@astyna No jo, jenže to je v téhle chvíli uplně nejvíc potřeba. Proč lidi hledaj rady na internetu? Chtěj většinou uklidnit sami sebe, že o nic nejde a že stejný problém má spousta dalších ...

absintka19
23. pro 2016

@tretera nevim proc hledaji, mozna chteji uklidnit, nicmene co je u jedne OK muze byt u druhe KO, takze maminy, pouzivajte zdravy rozum a poslouchejte srdce 🙂 hlavne kdyz ve vas roste tvorecek 😍

tretera
23. pro 2016

@absintka19 Já fakt nechápu, proč lidi na internetu vždycky reagujou na uplně něco jinýho, než někdo píše 🙂 ... tak naposledy, ano, já souhlasím, nejlepší je ihned jít k doktorovi ... jediné co tady rozporuju je způsob komunikace některých dam, které by v situacích kdy někdo vyděšený žádá o radu mohly reagovat více taktně a ne tak že danou osobu ještě více vyděsí svou nevybíravou reakcí.

absintka19
23. pro 2016

@tretera ja s tebou plne souhlasim 🙂 ve vsem 🙂

bledulka84
23. pro 2016

@j.a.n.i tak to je super, me gyndar rikal, ze je to caste.

mimi1619
autor
24. pro 2016

tak jsem měla zamlklý potrat včera jsem byla na zákroku, hezky
Vánoční dárek... dávejte na sebe pozor

absintka19
24. pro 2016

@mimi1619 to mi je lito, priste se urcite povede.

bledulka84
24. pro 2016

@mimi1619 moc me to mrzi, prosla jsem si tim na zacatku tehotenstvi 2x. Ale duveruj svemu telu, az bude vse v poradku, miminko se zadari a donosis ho az do finale.

lentixx
27. pro 2016

@medulinek po třech zamlklých? Panebože! Já jsem po dvou ( 9tt duben 2016, 10tt listopad 2016) a čekám na výsledky genetiky (mojí a přítele). Ty tři zamlklé jsi měla hned po sobě, nebo mezitím bylo povedené těhu? Byla jsi na nějakém vyšetření? Jsem teď ve stádiu, kdy nevím, jestli čekat na výsledky genetiky a pak jít na imonologii (celkově by se to prý protáhlo až do dubna), nebo ten třetí pokus prostě risknout (po dvou cyklech - jeden už mám za sebou) a věřit, že do třetice všeho dobrého.
@mimi1619 já bych asi na pohotovost jela... Sestřenka takhle taky jen krvácela, nechala to být a po pár dnech v krutých křečích frčela rychlou - mimoděložní těhu.

medulinek
27. pro 2016

@lentixx mám 3 za sebou,po druhém mi delali genetiku,imuno a hemosku,ale bohužel se na vysledky v caru v\prdli (vse bylo po iui) nedali lecbu a byl z toho ten treti,pak jsem zmenila car,dostala lecbu a uz jsem v pulce 19tt.Je hrozne tezky to zkouset znova a znova a ten strach pri uspechu,ze se to stane znova....skoda popisovat,ale jednou to vyjde,urcite bych pockala na ty vysledky

absintka19
27. pro 2016

@medulinek jsem prekvapena z toho, ze nejdriv vam udelaji nejaky ivf, iui atd a teprve az pak nektera vysetreni jako vam napr. genetiku....genetiku, imuno, hemosku, komplet moje gynekologicke i manzelove vysetreni vcetne komplet spermiogramu atd...a az kdyz se rozebralo vse do uplneho detailu (samozrejme ze to nebylo zdarma, ale nechteli jsme vycerpat pokus bez kompletni diagnozy, tak si myslim ze by to mel udelat kazdy par a nebylo by tolik neuspechu :( ) tak se vybrala vhodna metoda. Kazdopadne preju vsem aby se to povedlo. Zarazi nas jen postupy nekterych CAR.

medulinek
27. pro 2016

@absintka19 my byli jen na iui,vzhledem k cene tech testu to tam nedelaji predem,ale az kdyz je problem,po prestupu do jineho centra zase naopak delali zytek testu a az po vysledcich a lecbe dalsi iui. On problém byl i v tom,ze jeden z hlavnich doktoru mudr Sulc (ma na netu i poradnu) porad tvrdil,ze moje protilatky na sperma a trofoblast nic neznamenaji,ze se to na to jen svadi,no ocividne znamenaji,od te doby na nej mam vylozene averzi

absintka19
27. pro 2016

@medulinek to ti verim, co CAR to jine postupy. Ja bych nemenila a jen doporucuji. Vim ze to stalo hodne, ale byt rodici je pro nas naplneni snu. Ze zacatku jsem si rikala ze 50tis czk (od testu, pres leky po KET) je hodne, ted uz to tak nevnimame a doufame ze se povede miminka donosit ve zdravi. Prvni se chytlo hned, uvidime co dalsi mrazacci. Jinak ja jsem take "zabijela" sperma :( manzel vysledky na jednicku ale u mne co vysledek to hruza.
Vsem ale preju at se jim miminka povedou, a tem co maji prirozene a porad si stezuji bych nejradeji naplacala, nevedi jake maji stesti.

medulinek
27. pro 2016

@absintka19 nás to tedy nestálo nic,testy i vykon byl na pojistovnu (mozna proto se s nima tak ceka),platila jsem jen za leky a presne u nas to stejne,manžel super samec,ze si vysledky div nezaramoval 😉 a ja kam vlezla,tam meli vlasy hruzou na hlave. jinak se za tebou kolebam o 14 dni s briskem 😀

absintka19
27. pro 2016

@medulinek tak se hezky kolebej 🙂 moje segra ma termin 24.5, ja 10.5 a svagrova 2.5 🙂 takze se kutalet budeme spolu. Jen se svagrovou v jine nemocnici kazda, aspon nam nezameni miminka stejneho prijmeni. Drzime palecky, hlavne si take davej pozor na sebe.

medulinek
27. pro 2016

ja mam 26.5. 🙂 to je parada,tak hlavne opatrne na sebe,já už přes mesic kaslu a je to des teda :-/

Strana
z2