Slabé, světle červené krvácení na začátku 5.tt. Je to vážné?

reikaa
28. črc 2019

Dobrý den všem, jsem trochu (dost) nervózní. Jsem na začátku pátého týdne těhotenství a začala jsem slabě krvácet. Nemám žádné bolesti břicha ani v podbřišku mě nic nebolí cítím se dobře. Krvácení je světle červené... Jak moc vážně to může být?? Vzhledem k tomu že je neděle a gynekolog je v práci až zítra... Prosím řekněte že to není nic vážného 😔🤔 mám strach

katherine177
28. črc 2019

Pokud nejsou křeče a krev není jako při menstruaci ,nebo kousky sražené krve,ležela bych a k lékaři bych šla ráno

reikaa
autor
28. črc 2019

@katherine177 právě že nejsou (naštěstí), určitě k doktorovi zítra ráno zajdu.

anirij332
28. črc 2019

Holky já jsem teď 7+2 a měla jsem světle růžový výtok. Mám trochu obavy. K Dr jdu až 7.8 a nevim jestli je úplně na místě plašit kvůli světle růžovému výtoku, přece jen děloha se roztahuje, můžou praskat žilky atd atd. Ale přece jen mám trochu strach. Měl někdo taky? A bylo všechno dobré?

pxtulka
28. črc 2019

Ja takto spinila v 1.tehotwnstvi a teď na začátku druhého také. Pokud je to hnědý nbeo růžový výtok, tak by to mělo být v pořádku... Praskla zilka nebo něco podobného při zavrtavani embrya. Pokud by byl výtok jasně červená krev tak bych to řešila výletem na pohotovost.

utrikocku
28. črc 2019

Já jsem měla jen jednou na toaletnim papíře svetle růžovo, fakt jen náznak. Bála jsem se do další kontroly za týden, dala jsem si klidovy režim, žádné bolesti a bohužel za týden již srdíčko nebilo a předtím ano, vše krásně prosperovalo do 7.tt. Nechci tím strašit. Naopak! Když jsem hledala zkušenosti ostatních tak některé doslova krvacely a i třeba dlouho a miminko bylo v pořádku. Četla jsem studii, že intenzita ani četnost spineni či krvácení nemusí vypovídat o tom, které tehotenstvi bude nebo nebude prosperovat. V jedné vyzkumne studii psali, že ve skupině žen, které spinily v 1.trimestru byl větší výskyt potratu asi o 30 procent oproti kontrolní skupině žen, které nemely žádné spineni ani krvácení. Takže to spineni může být rizikovym znakem, ale také vše muze dopadnout dobře.

laka_lacenda
28. črc 2019

Já krvacela v 6tt. A bylo to silný krvácení, jako u menstruace, prostě ze mě najednou šla krev. Valila jsem hned na pohotovost a byl to hematom, co praskl a odesel. Embryo bylo v pořádku a už i bilo srdicko. Po tom jsem asi 10 dní hnede spinila a od té doby už je naprosto vše v pořádku, sportuju a cítím se fajn. Jsem 26tt. Držím palce, ať je taky vše OK.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru