icon

Slabé, světle červené krvácení na začátku 5.tt. Je to vážné?

reikaa
28. črc 2019

Dobrý den všem, jsem trochu (dost) nervózní. Jsem na začátku pátého týdne těhotenství a začala jsem slabě krvácet. Nemám žádné bolesti břicha ani v podbřišku mě nic nebolí cítím se dobře. Krvácení je světle červené... Jak moc vážně to může být?? Vzhledem k tomu že je neděle a gynekolog je v práci až zítra... Prosím řekněte že to není nic vážného 😔🤔 mám strach

katherine177
•
28. črc 2019

Pokud nejsou křeče a krev není jako při menstruaci ,nebo kousky sražené krve,ležela bych a k lékaři bych šla ráno

reikaa
autor
•
28. črc 2019

@katherine177 právě že nejsou (naštěstí), určitě k doktorovi zítra ráno zajdu.

anirij332
•
28. črc 2019

Holky já jsem teď 7+2 a měla jsem světle růžový výtok. Mám trochu obavy. K Dr jdu až 7.8 a nevim jestli je úplně na místě plašit kvůli světle růžovému výtoku, přece jen děloha se roztahuje, můžou praskat žilky atd atd. Ale přece jen mám trochu strach. Měl někdo taky? A bylo všechno dobré?

pxtulka
•
28. črc 2019

Ja takto spinila v 1.tehotwnstvi a teď na začátku druhého také. Pokud je to hnědý nbeo růžový výtok, tak by to mělo být v pořádku... Praskla zilka nebo něco podobného při zavrtavani embrya. Pokud by byl výtok jasně červená krev tak bych to řešila výletem na pohotovost.

utrikocku
•
28. črc 2019

Já jsem měla jen jednou na toaletnim papíře svetle růžovo, fakt jen náznak. Bála jsem se do další kontroly za týden, dala jsem si klidovy režim, žádné bolesti a bohužel za týden již srdíčko nebilo a předtím ano, vše krásně prosperovalo do 7.tt. Nechci tím strašit. Naopak! Když jsem hledala zkušenosti ostatních tak některé doslova krvacely a i třeba dlouho a miminko bylo v pořádku. Četla jsem studii, že intenzita ani četnost spineni či krvácení nemusí vypovídat o tom, které tehotenstvi bude nebo nebude prosperovat. V jedné vyzkumne studii psali, že ve skupině žen, které spinily v 1.trimestru byl větší výskyt potratu asi o 30 procent oproti kontrolní skupině žen, které nemely žádné spineni ani krvácení. Takže to spineni může být rizikovym znakem, ale také vše muze dopadnout dobře.

laka_lacenda
•
28. črc 2019

Já krvacela v 6tt. A bylo to silný krvácení, jako u menstruace, prostě ze mě najednou šla krev. Valila jsem hned na pohotovost a byl to hematom, co praskl a odesel. Embryo bylo v pořádku a už i bilo srdicko. Po tom jsem asi 10 dní hnede spinila a od té doby už je naprosto vše v pořádku, sportuju a cítím se fajn. Jsem 26tt. Držím palce, ať je taky vše OK.