Špinění v 6.tt. Plašit nebo je to normální?
Ahoj ženy jsem těhotná v 6 tt a potřebuji poradit tak 3 dny na zpatek sem začala spinit hnědou krev ale jenom trošku většinou při utrpení po malej a dneska je to 3 den a pokračuje to plus mám po utrni na toaletaku hrudku hnědé krve na kontrolu mám jít 20 holky mám plasit že se něco s miminkem děje nebo ne to normální? Bojím se že o malé přijdu je to moje první tehu a nevím co dělat.. 😭😪😪😪
@verunkaded já špinila do 13tt a vše v pořádku. Doktorka mi vždy říkala, že je to běžný jev v těhotenství, pokud bych však krvácela nebo mě bolelo břicho, okamžitě na pohotovost nebo k ní.. Vím, že některé na to braly Ascorutin.
@verunkaded taky jsem to měla u obou těhotenství. Pak ještě později jiné komplikace. Já bych si zavolala. Mě dr vždy dala léky a pak druhé - lepší než ascorutin. 🙂
@verunkaded Kliiid, miminko to jeste neni 🙏🏻 To nikdo nevi, je to bud a nebo takhle na zacatku. Hneda by mohla byt v pohode.. nemusi samozrejme.. uvidis.
@verunkaded tezko rict, je to 50 na 50. Kdysi jsem zacala spinit v 7tt, lehounce ruzova, byl z toho zamlkly potrat. O nekolik let pozdeji jsem zacala spinit asi v 8 nebo 9tt, v podstate uplne stejne, rvala jsem, ze je to zase v haji, dostala jsem Utrogestan na udrzeni a v posteli mi spinka skoro dvoulete zlaticko... Drzim palce
@verunkaded A už jsi byla na gyndě? Jestli je mimčo v děloze? To co popisuješ jsem měla u prvního těhotenství, a bylo to mimoděložní
@klokanka31 ano byla jsem na gynde a miminko v děloze bylo 😐
@verunkaded já jsem taky dlouho dobu spinila,několik týdnů v kuse,snad od 5.tt.Spinila jsem ještě v době kdy nebylo na UZ nic vidět,někdy to byla tmavá krev a někdy jasně červená,a dvakrát i krvácení,nepřišlo se na to z čeho to je,žádný hematom nebyl,zaváděla jsem si utrogestan a brala Ascorutin a teďka jsem 28.tt a vše je v pořádku. Mysli pozitivně,ikdyz sama vím že to moc nejde☹ Existují dobre ale i špatne konce,každopádně já když to tady v tu dobu pročítala těch dobrých je taky dost🙂)
@verunkaded jak to dopadlo?
Nedopadlo to dobře v 7tt sem na večer začala krvácet jasnou krví a šli že mě takový kusy to bylo hrozný a než sem stačila dojet do nemocnice bylo po všem doktorka řekla že to mohl bejt hematom ktery to mimčo utlacovalo nebo že mu netlouklo srdíčko a bylo to jenom otázka času kdy se to stane. Na revizi sem nemusela dostávala sem injekce ob den aby se to tělo vyčistilo samo za což sem v tu chvíli byla ráda. Ale už se zase muzeme snažit snad to tentokrát dopadne dobře 😊

Rika se, ze tmava krev je ok, svetla - cerstva znaci problem. Kazdopadne na gynde stejne nic neudelaji, pokud to ma byt, tak to bude, a pokud ne, tak ne. Drzim pesti.