icon

Špinění v 9tt, proč?

dadanana
4. bře 2015

Ahoj, vím že na tohle téma už je tu asi dost otázek, ale i tak prosím o názory, jsem v 9 týdnu, a před chvilkou jsem našla na kalhotkách ne krev, ani pořádný špinění se tomu říct nedá... proč? Mám strach :(

bajana
•
4. bře 2015

Chceš vedieť, prečo špiníš? Opytaj sa lekára, tu ti to nikto nepovie. Každé špinenie v tehotenstve treba vyšetriť, takže za mňa - smer pohotovosť.

drrregy
•
4. bře 2015

Já mám podobnou zkušenost, když jsem byla asi 7-8tt, tak jsem ráno měla na kalhotkách krev. Poté v dopoledních hodinách jsem zajela k doktorovi a ten mě vyšetřil s tím, že to byla jen prasklá cévka-ASI. Takže za mě, je to buď a nebo. Buď se nic moc neděje a nebo bohužel.......jsi 10tt, ještě se může stát ledacos. Ale dovolila bych si připomenout, že jsou i ženy, které menstruují při těhotensství......Držím ti ale moc palečky, aby to nic nebylo.
😉

tulipanecek
•
5. bře 2015

Nejlepší bude jít k lékaři...V prvním těhotenství jsem špinila až do 12tt, ale taky jsem kvůli tomu ležela v nemocnici....Teď čekám druhé, nešpiním, ale bolesti hrozné, tak snad to bude v pohodě...Tobě držím pěstičky, ať je vše v pořádku 🙂

lucinka58
•
5. bře 2015

Určitě bych valila k lékaři. V prvním těhotenství jsem začala v 9 tt špinit a bohužel to nedopadlo ☹ Teď ve druhém jsem začala špinit v 11 tt, znovu jsem valila na pohotovost a naštěstí miminko je bojovník, takže všechno v pořádku - jen jsem musela začít brát utrogestan. Ale určitě jdi k doktorovi ať se nic nepodcení 🙂

ajina10
•
4. dub 2015

Holky jde v 8tt a mela jde svetle ruzovy výrok po ránu... Jsem z toho vykulená nic me neboli ani nikde nic není je sobota a moje doktorka tam není... Co myslíte? Stalo se vám to?

lucinka58
•
4. dub 2015

@ajina10 Pokud to bylo jednorázové a už se to neopakuje, tak bych se nenervovala. Ale pokud by se to zopakovalo, nebo náhodou jsi začala špinit víc, tak bych určitě jela na pohotovost.

welunka
•
21. dub 2015

Mě doktor říkal, že špinění být může, že to neznamená hned potrat ... mé těhotenství provází občasný bílý nebo průhledný výtok