Špiním v 6 týdnu těhotenství po stěru z děložního čípku

wrbka
7. únor 2015

Ahoj jsem hrozne nervozni včera jsem byla na prvni peohlidce vse bylo v poradku. Ale po steru z delozniho cipku jsem zacala slabe spinit a jeste jsem naprestala. Mam pocit ze to zesiluje. .. prosim reknete nekdo ze to h jen po tom vysetreni... dekuju

sasha82
8. únor 2015

Ahoj, měla jsem po stěru ten samý problém, OG mě na to upozornil. Tak jako tak bych ale hlavně pro vlastní klid zašla dnes na pohotovost, nebo hned zítra ke svému gynekologovi, zvlášť pokud špinění sílí. Mně tehdy na pohotovosti nasadili Ascorutin a doktorka zároveň doporučila Utrogestan (nenutila, ale opravdu doporučila...), brala jsem oboje a během 4 dnů se vše srovnalo.

babaali
8. únor 2015

Já během těhotenství špinila docela často,takže doktorka mi stěr dělala až déle, prý aby mě to špinění nenervovalo, je to dost časté.Snaž se být v klidu a pokud budeš mít pocit, že to sílí, tak si raději na pohotovost zajeď. Kouknou a třeba předepíší ten Utrogestan (také jsem ho brala a vždy do dvou dnů dobrý).

sisinka74
8. únor 2015

ja v 6.tt dokonc zakrvacela. Sla jsem rano na wc a najednou cira krev. Tak jsme jeli do nemocnice, kde jsem poprve uslysela tlukot srdicka 🙂 Pak jsem jeste zaspinila do cca pulky 4. mesice vicekrat.

wrbka
autor
8. únor 2015

Moc vam vsem dekuju.... tak snad to bude dobre... ted mi prijde ze to slabne... manzel na me koukal jak na blazna ze chci jet na pohotovost .... tak jsem nejela. Ake jestli to zase zesílí tak jedu.

babaali
8. únor 2015

@wrbka to je jasné,radši jet zbytečně než si potom něco vyčítat.Na pohotovosti od toho přece jsou! Jinak po stěru někdo špiní i normálně, natož v těhu, kdy je to tam celé překrvené. Určitě to bude dobré 😉

wrbka
autor
8. únor 2015

em@babaali ja vim ja spinila vzdy i kdyz jsem tehotna nebyla ale treti den?

babaali
8. únor 2015

@wrbka hmm,je to nepříjemný, ale myslim, že i třetí den je to možné,někdo to má opravdu na tohle přecitlivělé. Žádná čerstvá krev nebo silné bolesti v podbřišku?Kdyby něco takového tak určitě jeď...

romantika
8. únor 2015

ja spinila v tehu dvakrát. poprvé to ještě tehu nebylo uplne jasne ale byl to uz ten asi 6 ty tyden. pak asi v 10tem. poprvé mne zkoukla, podruhe jsem jela na pohtovost. radej zajedte, udelaji utz pripadne daji nejake podpurne prasky. byva to normalni, ale vždy je na miste zkontrolovat.dava se ten ascorutin nebo mozna i utrogestan. vse dopadlo v poradku a v nemocnici namne koukali jako na blba, ze to je prece normalni spinit v tehu ne??? no tak radej jedte, ja na to taky nemela nervy a aspoň jsem videla prdolku na utz.

wrbka
autor
8. únor 2015

@babaali nene jen nahnedly vytok a bolesti zadne... nad normal. Jako citim ze se tam neco deje ale to citim od začátku. Neboli to.

babaali
8. únor 2015

@wrbka tak to by mělo být úplně normální, ale zas než se nějak nervovat, tak jak píše romantika - radši zajet - udělají utz a uklidní tě. Pokud to vydržíš v klidu, tak si zítra zavolej ke svému dr.

wrbka
autor
8. únor 2015

@babaali bricho me trochu poboliva ale myslím si ze to je normalni.. spineni nesili... doktor rikal ze se budou roztahovat vazy...tak to je asi ono... takovy tlak a hrejivy pocit. Lezim v klidu a rano asi pojedu k dr... volala jsem na pohotovost a tam me uklidnili.

babaali
8. únor 2015

Tak to je dobře, že tě uklidnili. Pobolívání je určitě normální. Uvidíš co zítra dr.Věřím, že bude vše ok 🙂 Já měla nějaké nepříjemnosti celé těhotenství - špinění, hematom, křeče, otoky, málo plodové vody ... prostě nic moc a nakonec úžasný porod 🙂 Takže držím pěsti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru