Srdeční akce plodu. Kdy jste poprvé slyšely a ne jen viděly?
Ahoj holky, byla jsem na UZ, jsem 7+6,a ale na UZ jsem byla 7+-1(3) Srdeční akce tam byla, ale ještě ji neměřili. Kdy jste holky poprvé slyšely srdeční akci a ne jen viděli. Plus je náš prcek nějaký menší než má být, tak snad bude vše ok. Mám jen strach. Poraďte prosím
@kate4597 poprvé jsem slysela az na 1 screeningu🙂
Taky jsem měla mensiho prcka a ve 12 tydnu byl větší o par dní🙂
@kate4597 já byla poprvé na utz na kontrole v 6tt asi a pouze mi srdíčko ukazovala doktorka na obrazovce ☺️ Později jsem ho až slyšela, ono někdy tak malinké ještě ani slyšet nejde. Myslím, že poprvé mi ho dávala poslechnout na další kontrole a to i měřila intenzitu a pravidelnost tepů. Myslím, že kdyby bylo něco špatně, tak by doktorka hned řekla, takže žádný stres ☺️.
@kate4597 Asi nechapu otazku... srdecni akce bud je, nebo neni 🤷🏼♀️ Srdicko bud bije nebo nebije.
Pokud srdicko bilo, tak nejspis i ve spravnem rytmu, jinak by se vam doktor zminil, ze to neni v poradku.
Jestli resite jen to, ze to nedal nahlas a vy jste srdicko neslysela, tak to se musite ozvat u lekare, ze to chcete slyset 😀
Moje doktorka treba na prvnim utz mela nejak problem se zvukem, tudiz mi srdicka (dve) jen ukazala, ale poslechnout mi je dala az nekdy v 10tt na kontrole, kdy mela utz uz opraveny 😀
Je to moje první mimi, tak mám strach :/ Snad bude vše v pořádku, hlavně že srdíčko tam je a ma akci, jen jestě není slyšet.
Me srdicko jeste nepustili ani na 1 screeningu...jen ukazuje kde tluce...Nic mene mam doma Angel sounds takze jednou tydne na 30 vterin posloucham doma...Vzdy opravdu jen chvilicku abych se ujistila ze srdicko bije...Nektere maminky tady na to maji spatne ohlasy ale...jednou tydne 30 vterin ublizit snad nemuze..poprve sem slysela ve 12tt...
Je hrozný, jak je člověk vystrašený.... Doktorka mi řekla, že přirozeně deti nebudu moci mít a o měsíc později už jsem byla těhotná. Asi zázrak
@kate4597 Ja hlavne myslim, ze jste lehce zmatena 😀
To, ze neslysite srdicko, ze vam ho nepustili, nic neznamena 😀 Ono tam je a tluce, nebojte. Jen vam ho doktor nepustil.
To stejne u pani, co tu psala, ze je v 31tt a jeste ho neslysela 😀 Pohyby urcite uz taky citi a neslysela ho jen z duvodu, ze ho doktor nepustil nahlas 😀
A odbery- odber krve se dela nekdy na zacatku tehotenstvi, aby se vyloucily pohlavni nemoci atd.
Dalsi odber krve se dela pred nebo na 1.screeningu. Tot vse.
@kate4597 myslim ze az na prvnim sreeningu☺️Do te doby bylo jen videt ☺️
Na 1' screeningu
NT screening, tam na par vterin pusti zvuk, jinak se nikde nepousti, jen sleduje.
Tak holky dnes jsem slyšela srdíčko! Bylo to krásný, jak je to moje první těhotenství, tak slyšet srdce někoho tak malého, ale tak silného, je neuvěřitelné! Moc děkuji za všechny zprávy, už nás s prckem čekají odběry, tak snad bude vše ok a mám datum prvního screeningu. Hradila ho u vás pojištovna nebo ne?
@kate4597 Tak to zkusenost nemam, ale postup bude urcite stejny 😊 Bud tam zajdete osobne, nebo to vyridite pres email.
Ja to resila pres email.
Chteli vyplnenou zadost o prispevek (stahnete z jejich stranek), vyfocenou predni stranu tehotenske prukazky a vyfoceny doklad o zaplaceni.
Penize vam vrati na ucet.
Mne vratili za prvni i za druhy screening plnou vysi castky.
Tri tisice.

@kate4597 mě srdce pouštěli na prvním screeningu, jen jinak ukážou se bliká. A den sem nebo tam je naprosto v klidu