Strach - zámklé těhotenství.
Zdravím holky, chtěla bych vás moc poprosit o radu, vaši podobnou zkušenost. Poslední MS byla 16.6... 17.7 jsem jsi udělala Těhotenský test byli jasně viditelné // 20.7 fotka z ultrazvuku. A teď důvod strachu který mam. Doktor řekl jednu větu která mě znervózněla a od té doby hledám na internetu vše možné a nemožné... Prohlásil že tam není vidět a tudíž budeme ve vašem případě doufat... Další kontrola za měsíc tedy 18.8 a i když se kontrola blíží jsem čím dál víc nervóznější a vyděšená aby to nebylo zamkle těhu.. 😟 moc děkuji za vaše názory

@martinapasekova jé, to je krásná fotka! Moc gratuluji a přeji hodně zdraví vám oběma 🍀❤️ já ještě pořád čekám, na kontrolu jdu v pondělí, ale tak nějak se připravuju spíš na ten horší scénář...😟😞
@martinapasekova super 🥰
@martinapasekova mě to čeká zítra..
@miskamed
@romcajda holky já nespala celou noc na dnešek byla jsem hrozně nervózní a takový strach jako před pohledem na obrazovku ultrazvuku jsem snad nikdy neměla když jsem uviděla plod a slyšela větu máme srdeční rytmus spustili se mi slzičky Doktor se ptal jste v pořádku.. ? A já jen řekla že mi právě spadnul obrovský kámen ze ❤️ a popsala mu moje pocity strachu které jsem prožívala poslední týdny.. ujistil mě že je to v pořádku a že naprostá většina žen má přesně tyhle pocity dokonce se setkává i s tím že mají ženy pocit v uvozovkách 6 smysl kterým jim říká že něco není v pořádku ale ve skutečnosti je to jen obrovský strach o dítě který má hodně nastávajících maminek od chvíle kdy u uvidí // na testu.. a taky říkal i kdybych jako lékař každé jedné mamince tohle řekl i tak se tohoto strachu nikdy nezbaví.. Strach o dítě začíná pozitivním těhotenským testem a končí až za druhým mostem
@martinapasekova no já se na zítřek vůbec netěším, ale na druhou stranu už to chci vědět, ať to dopadne jakkoliv, ta nejistota je šílená 😏. Takže zítra na ten utz taky nebudu chtít koukat a budu doufat, že uslyším❤️. Tobě přeji ať se hlavně už jen daří😊
@romcajda určitě dej vědět jak to dopadlo myslím na tebe a držím palce i na nohou ✊
@martinapasekova @miskamed tak kontrola je ta mnou.. srdíčko nejasné a plod nevyrostl, takže mám počítat s tou horší variantou a přijít ještě v pondělí. Ale prý by to byl zázrak, kdyby to bylo lepší 😞😞😞 takže tak...
@romcajda 😟😢😭 to mě moc mrzí ..😟😟 naděje tu ještě je i když malá tak je
@martinapasekova já vím, ale teď už tomu nevěřím 😥. Za poslední rok to už bude 3.nepovedené 😞😞😞. Cítím se mizerně..

@martinapasekova gratuluji, vidis, vse je v poradku. Prcek tam je 🙂