icon

Svetlohnedý výtok v 11tt, mám sa báť?

51lenusiq15
5. led 2015

Ahojte som v 11tt a mavam rano slabohnedy vytok bola som u lekara dal mi dupaston a ascuritin ale presiel tyzden a zese sa objavil mam sa bat alebozase utekat k lekarovi ?

zuza01
5. led 2015

Já bych šla, pro klid, když se objevil znovu. Samozřejmě to nemusí nic být, ale od toho tam dr. je.

zukanak
5. led 2015

Ahoj, já být tebou, tak k doktorovi zavolám a zkonzultuju to s ním...Špinění není žádná tragédie, léky máš správné, každopádně nic nezkazíš telefonem 😉

ninikry
5. led 2015

Urcite pro jistotu zajdi, at se nestresujes, lepsi jit stokrat zbytecne nez jednou neco zanedbat

elvira
5. led 2015

Asi bych pro svůj klid zašla - lítala jsem na začátku těhotenství víckrát po špinění, doktor mě prohlídnul - všechno bylo v pořádku, takže jsem byla klidnější, ale zároveň mi řekl, že víc nemůže udělat - léky jsem měla stejné jako ty - že je to buď a nebo...

lucifereeek
6. led 2015

v 11tt jsem taky začala špinit, byla tam i trošku čerstvé krve, taky mi dal duphaston a i tak jsem občas párkrát špinila, pak se to uklidnilo a po vysazení ve 14tt naprosto ok

lucyp13
6. led 2015

Já prošpinila celý první trimestr, těch nervů kolem toho ale doktroka mi řekla že mám citlivý čípek a je to z toho,pokud nejsou křeče a krev tak ok, brala jsem ascorutin a pomohl mi

pajinakerl
7. led 2015

Ahoj , já taky špinila první trimestr.. Doktor mi řekl že je to zbytek s posledni menstruace.. že jsem se špatně vyčistila .. Ale pro jistotu tam radši zajdi 🙂

eloana
7. led 2015

melajsem to take vzdy.....radeji jsem vzdycky sla...... u druheho syna to bylo zpusobeno nizko posazenou placentou

pettule
7. led 2015

Šupajdila bych k lékaři. Slabohnědý výtok je horší:(. Je to starší krev a určitě bych k lékaři zašla.