icon

Tehotenstvi 6tt srdecni akce ano, 8tt uz ne

sazuzusa
Dnes ve 12:38

Ahojte, byla jsem v 6tt na ultrazvuku a byla videt srdecni akce (i ja ji videla) a vse bylo v poradku. Dnes v 8tt jsem byla na kontrole a nebyla videt srdecni akce, plod byl pry trochu mensi, nez by mel byt a doktor tomu nedaval sanci. Poslal me zitra na revizi. Uz za sebou mam jeden samovolny potrat 3m zpet a nebyla jsem schopna se postarat o 1,5r syna. Proto by pro me revize byla lepsi variantou. Ale chtela bych se predtim zeptat, jestli mate nektera zkusenost, ze by v 6tt srdecni akce videt byla, v 8tt ne a pozdeji ano? Nerada bych udelala unahlene rozhodnuti, ale cekat az “nekde a nekdy” potratim je pro me momentalne hur zvladnutelne :( pokud jste byla nektera na revizi, delali vam pred tim jeste kontrolu, zda se opravdu jedna o zamlkle tehotenstvi?

anonym_c57896
Dnes ve 12:57

@sazuzusa ano lékař dělá ještě sám vyšetření v nemocnici zda to tak je mají i lepší ultrazvuk ale že by v 6tt bylo srdicko a v 8 ne a pak zase jo je dosti nepravděpodobné bohužel něco bylo špatně a tělo to tak vyhodnotilo držím palečky 🍀🍀

drep
Dnes ve 13:48

Ta absence srdeční akce je bohužel dost neoddiskutovatelná. Jeden ultrazvuk mi udělala doktorka když jsem večer přišla s krvácením, pozvala si k němu ještě staršího lékaře (ale i já viděla, že tam není, spíš šlo o to, že se známe, dělám s nimi a tak byla taková mega opatrná). Ráno před revizí rychle koukla ještě jednou. Držím palce, ať tohle nepříjemné období překleneš, já si taky vybrala revizi před přirozenou cestou, měla jsem před zahraničním kongresem a představa, že se rozkrvácím někde v Paříži mi přišla hodně nepříjemná. Když na mě letos skáčou vzpomínky na facebooku právě z toho kongresu (je to přesně rok), tak se mi zase vrací, jak mi bylo smutno. Smutek mi vyléčilo další a snad úspěšné těhotenství.

sazuzusa
autor
Dnes ve 14:24
@drep

Ta absence srdeční akce je bohužel dost neoddiskutovatelná. Jeden ultrazvuk mi udělala doktorka když jsem večer přišla s krvácením, pozvala si k němu ještě staršího lékaře (ale i já viděla, že tam není, spíš šlo o to, že se známe, dělám s nimi a tak byla taková mega opatrná). Ráno před revizí rychle koukla ještě jednou. Držím palce, ať tohle nepříjemné období překleneš, já si taky vybrala revizi před přirozenou cestou, měla jsem před zahraničním kongresem a představa, že se rozkrvácím někde v Paříži mi přišla hodně nepříjemná. Když na mě letos skáčou vzpomínky na facebooku právě z toho kongresu (je to přesně rok), tak se mi zase vrací, jak mi bylo smutno. Smutek mi vyléčilo další a snad úspěšné těhotenství.

@drep dekuji za sdileni ❤️ my prave jedeme pristi tyden na dovolenou a uz i kvuli tomu se priklanim k revizi. Budu Ti moc drzet palce, at je vse podle predstav 🍀 me drzi nad vodou muj zdravy, vecne ukriceny syn 😁, ale zitra to na me asi padne…

sazuzusa
autor
Dnes ve 14:26
@anonym_c57896

@sazuzusa ano lékař dělá ještě sám vyšetření v nemocnici zda to tak je mají i lepší ultrazvuk ale že by v 6tt bylo srdicko a v 8 ne a pak zase jo je dosti nepravděpodobné bohužel něco bylo špatně a tělo to tak vyhodnotilo držím palečky 🍀🍀

@anonym_c57896 asi by to videl, ma dobre pristroje. Tak uvidime rano, musel by to byt zrejme zazrak, kdyz i velikostne byl plod mensi…