icon

Těhotenství - mám těžký prsa, bolí mě

mikka23
1. lis 2014

Mám už druhý týden bolesti prsou je to hrozný a hlavně jsem zjistila že je má těžký jak kdyby mi někdo do nich něco nacpal.. můžete mi někdo poradit jaký to má vliv na těhoteství...děkuji

Strana
z2
ninikry
1. lis 2014

@mikka23 Jako jak to myslis "jakej vliv to ma na tehotenstvi"? Pokud ses tehotna, tak je to jeden z beznejch priznaku.

mikka23
autor
1. lis 2014

@ninikry no myslím to tak že mě předtím nebolely a ted je mám hrozně těžký nemůžu se jich ani dotknout..ale teta mi něco říkala že mě ted prsa budou bolet..no mám radost teda

ninikry
1. lis 2014

@mikka23 Jo nekdo to ma, proste jinej stav, nic to neni...kazdyho boli neco jinyho 🙂

mikka23
autor
1. lis 2014

@ninikry to jo to máš pravdu.... 🙂 ale stejně cítím se i poslední dobou jak balón 😀

nonacek
1. lis 2014

@mikka23 Ahoj,je to normální příznak tehu. a taky jeden s prvních. Tak bud v klidu.

sarpejatko
1. lis 2014

Já se připojím k dotazu. Může byt příznak těhu i bolest jen jednoho prsu? A nafoukle břicho? Test budu dělat az příští týden 😕

mikka23
autor
1. lis 2014

@nonacek jj...tak jo...no jak se říká být v tom není jen tak jednoduchý asi co 😀

mikka23
autor
1. lis 2014

@sarpejatko ahoj...no bolest obouch prsou..a nafouklé břicho no děs... aha..takže si myslíš že si v tom?

sarpejatko
1. lis 2014

Mikka23 snažíme se, tak doufám, že ano 😊

nonacek
1. lis 2014

@mikka23 to si piš! není to jednoduchý ALE krásný....✌

belleelle
1. lis 2014

@mikka23 bolest prsou přejde,ale roztahovani vazu kolem dělohy přijde 🙂

mikka23
autor
1. lis 2014

@belleelle no tak to se asi po.... 😀 ale to taky pak.nejak prejde vid

mikka23
autor
1. lis 2014

@nonacek to verim.. 😉

mikka23
autor
1. lis 2014

@sarpejatko tak ti drzim palecky aby uz ti to vyslo jako me 😉

belleelle
1. lis 2014

@mikka23 přejde,vrátí 🙂 přijde pálení zahy... Nebo bolest hlavy,různých časti páteře.stydke kosti.vnitrni bolest-strach. Na porod a mimi se o to víc těšis.

mikka23
autor
1. lis 2014

@belleelle no hezky...no na mimi.se tesime s pritelem ale na.ten porod no ten bude krutej a hodne aasi s nej mam strach vis budu rodit po prvi tak se bojim =-O

belleelle
2. lis 2014

@mikka23 taky to mam za sebou poprvé. Věř,ze to bylo za těch 9 měsíců za odměnu,na mimi se tak těšiš,ze to zvládneš.toho jsem se nebala,věděla jsem,ze uz ji budu mít a ze rodim v kvalitni porodnici.

nonacek
2. lis 2014

@mikka23 držím palce kočko ✌

mikka23
autor
2. lis 2014

@nonacek dekuji ti 😉

nonacek
2. lis 2014

@mikka23 kdy mas dostat MS?

mikka23
autor
2. lis 2014

@nonacek no 11.11.by to mela.mit ale to.zrejme nedostanu a to pry hodne dlouho mit nebudu...

skitak
2. lis 2014

Ahoj holky,
Chci se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost...????
Měla jsem menstruaci naposled 10.10. normální trvání 6dní. Měla jsem styk přesně v mé nejplodnější dny 24 a 25.s vyvrchledím do mě.. moc bych si miminko přála.. celý týden po tom mě bolely prsa, znatelně se zvětšily, po ránu zle a bílý hustý výtok, a celkem silný tlak v podbříšku. No ale včera jsem večer začala krvácet ale velmi slabě až ráno se krvácení zesílilo. Nemám ale bolest v podbříšku jak při menstruaci spíš je to hrozný tlak co cítím. Přitom MS měla přijít až za 9dní.... Myslíte že můžu být těhotná?? Že by to bylo uhnízďování vajíčka?? Na test je stále brzo.... Mám už jedno dětátko a to jsem skoro nepostřehla že jsem těhotná až na tlak v podbříšku...Děkuju moc za odpovědi

mannon
2. lis 2014

Ahoj, no mě také začaly bolet prsa už před MS, ale pár dní po tom, co se mi zpozdila, to přišlo teprve nejvíc. Nehledě na to, že mi teď ztvrdly jako kámen a o malunko se zase zvětšily a to už je mám normálně hodně velké, takže hlavně když jsem v noci bez podprsenky, tak trpím, jinak bolesti v podbřišku jsou normální, jeden den o nich nebudeš ani vědět a jiný den to pocítíš víc, hlavně třeba když déle sedíš a pak najednou prudce vstaneš. Díky bohu za to, že bolesti hlavy zatím žádné, ale uvažuji nad tím, že omezím večeře, neboť pravidelně kolem 6 večer se mi začíná dělat špatně od žaludku, sice nezvracím, ale dost se to už tomu blíží. Nu jsem zvědavá, co ještě příjde 😅

nonacek
2. lis 2014

@mikka23 a kdy jsi testovala?

mannon
2. lis 2014

@skitak Ahojky,
pokud krvácení není příliš silné a netrvá dlouho, tak to bude nejspíš uhnízdění vajíčka. Já teda neměla krvácení vůbec, spíše jsem zaregistrovala jen pár malinkých lehce narůžovělých kapiček, ale každá to má jinak. Co jsem četla, tak někdo krvácel i 2-3 dny a pak už nic a bylo to přesně ono uhnízdění. Ale pokud to bude trvat déle, určitě bych se poradila s doktorem.

nonacek
2. lis 2014

@skitak zajdi si k lékaři. Ale pokud se zadařilo tak se muže jednat o zahnizdovani vajíčka při kterém dochází k mirnemu krvácení.

skitak
2. lis 2014

Ahoj holky,
Chci se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost...????
Měla jsem menstruaci naposled 10.10. normální trvání 6dní. Měla jsem styk přesně v mé nejplodnější dny 24 a 25.s vyvrchledím do mě.. moc bych si miminko přála.. celý týden po tom mě bolely prsa, znatelně se zvětšily, po ránu zle a bílý hustý výtok, a celkem silný tlak v podbříšku. No ale včera jsem večer začala krvácet ale velmi slabě až ráno se krvácení zesílilo. Nemám ale bolest v podbříšku jak při menstruaci spíš je to hrozný tlak co cítím. Přitom MS měla přijít až za 9dní.... Myslíte že můžu být těhotná?? Že by to bylo uhnízďování vajíčka?? Na test je stále brzo.... Mám už jedno dětátko a to jsem skoro nepostřehla že jsem těhotná až na tlak v podbříšku...Děkuju moc za odpovědi

mikka23
autor
2. lis 2014

@nonacek no asi po 20tem..ale asi jsem mela driv co? Ale radsi jsem pockala kdybych to nahodou dostala...

nonacek
3. lis 2014

@mikka23 ne netestovala,jsi brzy. Já testuje vzdy brzy,proste zvědavost my nedá. Gratuluji ti,že jse zadařilo a ať ti bříško krasne roste... 👍👍 ✌✌✌✌ 😉😉😉

mikka23
autor
3. lis 2014

@nonacek mozna jsem testovala brzy ale mozna taky ne ale jak.rikas nedali mi to abyla jsem zvedava rikala jsem si ze to neni mozny po 3xtest ukazoval 2carky takze mi to bylo jasny.. 😀

Strana
z2