Těhotenství - mám těžký prsa, bolí mě
Mám už druhý týden bolesti prsou je to hrozný a hlavně jsem zjistila že je má těžký jak kdyby mi někdo do nich něco nacpal.. můžete mi někdo poradit jaký to má vliv na těhoteství...děkuji
Já se připojím k dotazu. Může byt příznak těhu i bolest jen jednoho prsu? A nafoukle břicho? Test budu dělat az příští týden 😕
@sarpejatko ahoj...no bolest obouch prsou..a nafouklé břicho no děs... aha..takže si myslíš že si v tom?
Mikka23 snažíme se, tak doufám, že ano 😊
@sarpejatko tak ti drzim palecky aby uz ti to vyslo jako me 😉
Ahoj holky,
Chci se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost...????
Měla jsem menstruaci naposled 10.10. normální trvání 6dní. Měla jsem styk přesně v mé nejplodnější dny 24 a 25.s vyvrchledím do mě.. moc bych si miminko přála.. celý týden po tom mě bolely prsa, znatelně se zvětšily, po ránu zle a bílý hustý výtok, a celkem silný tlak v podbříšku. No ale včera jsem večer začala krvácet ale velmi slabě až ráno se krvácení zesílilo. Nemám ale bolest v podbříšku jak při menstruaci spíš je to hrozný tlak co cítím. Přitom MS měla přijít až za 9dní.... Myslíte že můžu být těhotná?? Že by to bylo uhnízďování vajíčka?? Na test je stále brzo.... Mám už jedno dětátko a to jsem skoro nepostřehla že jsem těhotná až na tlak v podbříšku...Děkuju moc za odpovědi
Ahoj, no mě také začaly bolet prsa už před MS, ale pár dní po tom, co se mi zpozdila, to přišlo teprve nejvíc. Nehledě na to, že mi teď ztvrdly jako kámen a o malunko se zase zvětšily a to už je mám normálně hodně velké, takže hlavně když jsem v noci bez podprsenky, tak trpím, jinak bolesti v podbřišku jsou normální, jeden den o nich nebudeš ani vědět a jiný den to pocítíš víc, hlavně třeba když déle sedíš a pak najednou prudce vstaneš. Díky bohu za to, že bolesti hlavy zatím žádné, ale uvažuji nad tím, že omezím večeře, neboť pravidelně kolem 6 večer se mi začíná dělat špatně od žaludku, sice nezvracím, ale dost se to už tomu blíží. Nu jsem zvědavá, co ještě příjde 😅
@skitak Ahojky,
pokud krvácení není příliš silné a netrvá dlouho, tak to bude nejspíš uhnízdění vajíčka. Já teda neměla krvácení vůbec, spíše jsem zaregistrovala jen pár malinkých lehce narůžovělých kapiček, ale každá to má jinak. Co jsem četla, tak někdo krvácel i 2-3 dny a pak už nic a bylo to přesně ono uhnízdění. Ale pokud to bude trvat déle, určitě bych se poradila s doktorem.
Ahoj holky,
Chci se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost...????
Měla jsem menstruaci naposled 10.10. normální trvání 6dní. Měla jsem styk přesně v mé nejplodnější dny 24 a 25.s vyvrchledím do mě.. moc bych si miminko přála.. celý týden po tom mě bolely prsa, znatelně se zvětšily, po ránu zle a bílý hustý výtok, a celkem silný tlak v podbříšku. No ale včera jsem večer začala krvácet ale velmi slabě až ráno se krvácení zesílilo. Nemám ale bolest v podbříšku jak při menstruaci spíš je to hrozný tlak co cítím. Přitom MS měla přijít až za 9dní.... Myslíte že můžu být těhotná?? Že by to bylo uhnízďování vajíčka?? Na test je stále brzo.... Mám už jedno dětátko a to jsem skoro nepostřehla že jsem těhotná až na tlak v podbříšku...Děkuju moc za odpovědi

@mikka23 Jako jak to myslis "jakej vliv to ma na tehotenstvi"? Pokud ses tehotna, tak je to jeden z beznejch priznaku.