Těhotenství po potratu.

rozarka2809
20. čer 2019

Dobrý den maminky, před cca týdnem jsem zjistila že čekáme miminko, jenže mám hrozný strach. V Lednu jsem si prošla samovolným potratem udělal se mi v placentě hematom a do teď mi žádný doktor neřekl čím to mohlo být. Nemáte s tím prosím někdo zkušenost?

sdzu
20. čer 2019

U prvniho potratu se vetsinou nezjistuje pricina. Stava se to hodne casto. Ja mela prvni těhotenství zamlkle a na druhy pokus v prvnim trimestru spineni a hematom, ktery toho byl pricinou. Stravila jsem sice leto v posteli a na gauci, ale miminko to zvladlo a ted mame doma krasneho, zdraveho chlapecka.
Nicméně bala jsem se taky ze o nej prijdeme, to je asi normalni.
Bez za svym gynekologem a rekni, ze jsi po potratu. Ja pak mela kontroly častější než obvykle a dostala jsem nějaké léky, který mely přispět k tomu, aby se těhotenství udrzelo. To ale at rozhodne lekar.
Drzim palce aby to tentokrat vyslo! Pravdepodobnost ze po jednom potratu vsechno bude v poradku je dost vysoka!

smartieska
20. čer 2019

@rozarka2809 zdravím, prošla jsem si něčím podobným v březnu. Těšila jsem se, že se nám druhé miminko podařilo hned na poprvé, ale bohužel u doktora nebyla vidět srdeční činnost. Za 10 dnů už bylo vidět srdíčko, ale měla jsem hematom. Dostala jsem utrogestan, ale to nepomohlo a do 5ti dnů jsem musela na zákrok. Minulý týden mi bylo potvrzeno další těhotenství a i když je zatím vše v pořádku, tak strach mám obrovský. Nerada bych si tím vším prošla znovu.

lucik253
20. čer 2019

Holky drzim moc palce 🧸
Ja jsem teda musela jit do Ivf a 2x se embryo nechytlo vubec a 3 uz ano. Ale bohuzel jsem v 11tt musela na revizi,na kontrole nebilo srdicko.
Revize byla 20.5. a ted porad vyhlizim ms.
Bojim se dalsiho pokusu...jestli se vubec chytne atd 🥺🥺🥺

jennas
20. čer 2019

Ahoj holky,tez jsem po zamlklem potratu(prikladam ho nelecenemu zanetu mocaku) a ted jsem v 10tt...koncem sedmeho srdicko bilo,zitra dalsi kontrola🙏🙏🙏ten strach je nesnesitelny,nedokazu se zbavit tech zlych myslenek..o radosti z tehotenstvi nemluvim,to si zatim proste nepripoustim a jestli projdu uspesne genetikou az potom se mi.snad trosku ulevi...drzim nam vsem palce,snad jsme si to zle uz vybraly...

pajla
20. čer 2019

Ahoj, já měla v lednu zamlklé těhotenství, jedno dítě už doma mám. Za 5 týdnů po revizi došla menstruace, další už nepřišla a teď jsem v 18tt. Bála jsem se hodně a i když jsem si po prvotrimestrálním screeningu, který dopadl dobře, trochu oddychla, pořád se bojím, aby vše dopadlo a narodilo se nám zdravé dítě. Myslím, že ten, kdo má špatnou zkušenost, se bude bát celé těhotenství. Držím palce, ať je u tebe nyní vše v pořádku!

ellias
20. čer 2019

Ahoj, nám se dcera povedla dva roky zpět na první pokus. Před rokem přesně jsme se začali snažit o sourozence a výsledek je, biochemické těhotenství v prosinci, dubnu a nejspíš i aktuálně. Jsem v 4tt, ale ovulace byla dřív, takže mám už po termínu ms a čárka na testu se mi houpe jako na houpačce. Zítra a v pondělí jdu na krev ať mám pro doktorku nějaký podklady a pokud to opět nevyjde, tak budu prosit dr o nějaký řešení 🙁 mám už skoro strach najít dvě čárky, aby se to zase neopakovalo 😔
Ale to samozřejmě není tvůj případ 😊 raduj se z těhotenství a nestresuj se 😍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru