Těhotenství v 5. týdnu. Máte podobné zkušenosti?
Ahojky holky, jsem v 5+4ttje tu někdo kdo je cca stejně dlouho těhotný. Nějaké postřehy , názory atd.
@michaelapemi zrovna 10+2jsem dnes já ,to je strašné smutný😐můžu se jen zeptat možná asi blbě ale to jste dostala jen tablety ?žádný zákrok ?
@miri77 ani plod se zmenšil má velikost 7+2tt. Nikdy to nikomu nepreji. 2 tabletky a šup domů. Měla jsem šílené bolesti jako kontrakce a to co jsem pak viděla mě srazilo nakolena. Ale u tebe a vás všech ostatních to bude v pořádku já měla vadu gestacniho váčku
@michaelapemi 🥺já si tím prošla v létě ,ale nevidela jsem nic,byla jsem pod narkózou,a pak se normálně vzbudila bez bolesti,ovšem dostavila se psychická až později ale obrovská ..přeju hodně sil👊
@michaelapemi ted to čtu a krve by se ve mně nedorezal.... Posílám spoustu spoustu sil a držím palce, ať je brzy lépe!!!!
Vědělo se o té vaše již dříve? Nebo proste rána z čistého nebe... Moc moc moc mě to mrzí :(
@miri77 ano....po odkrvácení hematomu, kvůli kterému jsem strávila 2 týdny v nemocnici se má deloha ještě čistí a odchází mini zbytek hematomu kdy se jedná o spineni....či menší množství staré krve. Miminku to nevadí,to roste jako z vody,ale pro ženu je to nepříjemné mít stále vložku:/
Tak já byla 2.2 na kontrole, v moči 2x trocha krve a dostala jsem atb🙈 zřejmě zánět močáku, byť mi nic není. Občas mě píchlo na spodku, ale jinak nic🤷♀️
Tak snad to bude ok.
Kalhoty nezapnu, 3kg nahoře🤣 a pupek jak v 5měsíci🤣🤭🤦♀️
Miminko roste, srdce jako zvon a pohlaví? Zřejmě opět kluk. 7.2 jdu na screaning, tak uvidíme.
Chtěli jsme Kačenku ale bude Jakub😃
Nevadí, hlavně, že je vše,jak má🥰
Přeji hezký víkend a ať miminka rostou a jsou zdravé 💗

@michaelapemi jejda to mě mrzí moc 🥺.Držte se,zase bude dobře .