icon

Těhotenství v 5. týdnu. Máte podobné zkušenosti?

michaelapemi
26. pro 2021

Ahojky holky, jsem v 5+4ttje tu někdo kdo je cca stejně dlouho těhotný. Nějaké postřehy , názory atd.

Strana
z5
miri77
31. led 2022

@michaelapemi jejda to mě mrzí moc 🥺.Držte se,zase bude dobře .

miri77
31. led 2022

@michaelapemi zrovna 10+2jsem dnes já ,to je strašné smutný😐můžu se jen zeptat možná asi blbě ale to jste dostala jen tablety ?žádný zákrok ?

michaelapemi
autor
31. led 2022

@miri77 ani plod se zmenšil má velikost 7+2tt. Nikdy to nikomu nepreji. 2 tabletky a šup domů. Měla jsem šílené bolesti jako kontrakce a to co jsem pak viděla mě srazilo nakolena. Ale u tebe a vás všech ostatních to bude v pořádku já měla vadu gestacniho váčku

miri77
1. únor 2022

@michaelapemi 🥺já si tím prošla v létě ,ale nevidela jsem nic,byla jsem pod narkózou,a pak se normálně vzbudila bez bolesti,ovšem dostavila se psychická až později ale obrovská ..přeju hodně sil👊

leeeeeena
2. únor 2022

@hupice ahoooj, tak co.. nějaké novinky? 🙂

fialkadel
Autor odpověď smazal
hupice
2. únor 2022

@leeeeeena zítra večer jdu na uzv..a už nezapnu kalhoty 🤣🙈 nekrvacim, nic mi není více méně, nová práce super, pupík vyklenuty, dvě kila nahoře, strašně se mi nechce hybat🙈🙈🙈dnes 11+5...co vyyyyy?

hupice
2. únor 2022

@michaelapemi ted to čtu a krve by se ve mně nedorezal.... Posílám spoustu spoustu sil a držím palce, ať je brzy lépe!!!!
Vědělo se o té vaše již dříve? Nebo proste rána z čistého nebe... Moc moc moc mě to mrzí :(

leeeeeena
2. únor 2022

@hupice u nás taky zatím ok,jen mě už docela štve to vyprazdňovani staré krve :/ byla jsem dnes na kontrole a bobek roste,tak snad už bude ok ❤ btw....zapomněla jsem se Dr zeptat co je těch 8cm na UTZ v levém horním rohu :D

miri77
3. únor 2022

@leeeeeena vyprazdňování stare krve ?

leeeeeena
3. únor 2022

@miri77 ano....po odkrvácení hematomu, kvůli kterému jsem strávila 2 týdny v nemocnici se má deloha ještě čistí a odchází mini zbytek hematomu kdy se jedná o spineni....či menší množství staré krve. Miminku to nevadí,to roste jako z vody,ale pro ženu je to nepříjemné mít stále vložku:/

marketamila
5. únor 2022

Tak já byla 2.2 na kontrole, v moči 2x trocha krve a dostala jsem atb🙈 zřejmě zánět močáku, byť mi nic není. Občas mě píchlo na spodku, ale jinak nic🤷‍♀️
Tak snad to bude ok.
Kalhoty nezapnu, 3kg nahoře🤣 a pupek jak v 5měsíci🤣🤭🤦‍♀️
Miminko roste, srdce jako zvon a pohlaví? Zřejmě opět kluk. 7.2 jdu na screaning, tak uvidíme.
Chtěli jsme Kačenku ale bude Jakub😃
Nevadí, hlavně, že je vše,jak má🥰

Přeji hezký víkend a ať miminka rostou a jsou zdravé 💗

marketamila
5. únor 2022
hupice
16. únor 2022

Tak první screening úplně paráda. Prcek 8cm,presne odpovídá MS, Down něco přes 9000, zbytek přes 20000,parada. Za odměnu jsem si koupila první těhotenské džíny 😁tak holky, držte se! A hurá do druhého trimestru 🍻🍻🍻

miri77
17. únor 2022

@hupice Ježíš ty jsou krásný teda a i bříško v nich, taky nějaký pořád hledam,nemela byste odkaz na ně?a moc gratuluji k úspěchu na screeningu.Me čeká v úterý,tak vám taky hned sdělim svoje zážitky

hupice
17. únor 2022

@miri77 hele bylo to vše v HMku... Cca 900 za jedny, vzala jsem ve více barvách a leginy 🙂

leeeeeena
23. únor 2022

Ahojky....stále nemůžu uvěřit! Ale dnes 13tt...odpovídá....screening v pořádku a malé to celé prospalo 😀

Strana
z5