icon

Těhotenství vypadá mladší. Jaké jsou možnosti pomoci?

klara015
27. říj 2022

Ahoj,
chtěla bych vědět vaše zkušenosti.
Po vysazení antikoncepce (11.září)
Poslední menstruaci jsem měla 12.9-15.9. pak další už nedošla a měla jsem pozitivní těhotenský test.
Na kontrole u Dr jsem se dozvěděla, že těhotenství neodpovídá.
Dle poslední ms jsem 6tt a dle utz to doktor vidí na 4tt,tak mi dal další termín na 15.11 jenom utz a že by už něco být vidět mělo, ale taky ať se připravím že to nemusí být:(
A já se teď bojím. Další miminko si moc přejeme. Dokonce i 5 letý syn už se těší.
Zajímá mě zda tomu mohu nějak napomoct, třeba víc se šetřit nebo odpočívat,anebo prostě to vliv nemá a je to buď anebo?
Teď budu dlouuuhe tři týdny čekat na to co bude :(
A co by teda prosím mělo být vidět při další návštěvě,už srdíčko?❤️

Strana
z2
ivivi
29. říj 2022

Bud v klidu. Nechapu, jak muze rict doktor takovou blbost. Vzdyt sam musi vedet, ze jsi ovulaci mohla mit pozdeji. A po vysazeni je to vic nez pravdepodobne. Mne se ovulace ted naraz taky o dva tydny posunula a to jsem po vysazeni 2 roky a uz jsem mela celkem pravidelne cykly- cca 30-34 dni. A bum jsem tehotna. Podle MS bych byla ted v nejakem 10-11 tydnu. Ale podle ovu a oplodneni jsem v 8. tydnu. Takze se nestresuj, nohy nahoru, odpocivej a raduj se. Povedlo se vam to hned a je to obrovsky zazrak😊

klara015
autor
29. říj 2022

@ivivi gratuluji a děkuji. Jsem mnohem klidnější. Doktor mi řekl že se může stát cokoliv,tak jsem z toho mírně nervózní. Strašně jsem se radovala že to vyšlo hned po vysazení 🙂 Miminko si strašně přeju.
Tak uvidíme toho 15.11 na kontrole. To bych měla být teda dle utz asi 7tt

Strana
z2