icon

Těhotná v práci 12 hodin na nohou

xxkatka90
14. črc 2017

Myslíte ze mi muže ublížit stání 12 hodin v práci? Delam práci kde si nemůžu vůbec sednout .. je to důvod k neschopence nebo je to v pořádku? Dekuju

maii
14. črc 2017

@xxkatka90 a omezuje te to? Pokud jo, tak se zkus se zamestnavatelem domluvit na uprave prac.doby, ptestavkam. Pokud ti je dobre, neblijes, neusinas, nemota se ti hlava, tak dal pracuj. Jen nezvedej tezky veci, pij, atd, popr. se zkus domluvit se zamestnavatelem na lehci praci.

kotty
14. črc 2017

tak problém by mohl být v žílách, přeci jen čím je miminko větší, tím víc tlačí na ty velké. Někdo má taky motolice.. tohle vám asi nejlíp vysvětlí lékař

verena
15. črc 2017

Ja bych se na to vyprdla. S prvním synem jsem byla večer na recepci zdarma práce, byla jsem ve třetím měsíci a ještě jsem nechtěla, aby to kolegové věděli. Celý večer se stalo,pak už jsem citila tlak v břiše, a na dalsi prohlídce mi Dr řekl, že se mi otvíra děložní cipek. Pak už jsem dávala sakra pozor a naštěstí se to nezhorsilo. Ale verim, že to bylo z toho stani,a to bylo podstatne kratší než 12 hod., i když na podpatcích. Myslím, že by ti to doktor uznal. Pokud pracovat stejne chceš, dej si aspon pozor na sve pocity ohledně břicha.

verunka_korunka
16. črc 2017

Kdyz jsem se otevirala ve 27tt, tak krom klidoveho rezimu doma mi lekar rekl, ze nejhorsi pro ten cipek je stání na jednom místě, tak at nikde nestojim... ale jak pise nade mnou, ze zacatku a pokud nemas problem (cipek, zily, otoky) tak v tom nevidim problem, ale hlidala bych projevy tela jestli se treba neco neděje...

karlajasmine
16. črc 2017

@xxkatka90 Pokud ti to zatim nevadi, tak bych preckala prvni trimestr nebo alespon pockala na tehotenskou prukazku, a pak rekla zamestnavateli, ze potrebujes z duvodu tehotenstvi zmenit podminky v praci - aby sis tam mohla sednout, pripadne zkratit pracovni dobu z 12 na 8 hodin. Mel by ti vyjit vstric.