icon

Tipy na zvládání celodenní nevolnosti v prvním trimestru

2190
3. říj 2023

Dobrý den, jsem v 7 TT těhotenství, je mi od rána nevolno, dnes poprvý jsem zvracela ale protože jsem neměla co zvracet jsem zvracela šťávy jenom žaludeční vím je to nechutný.. ale tak to prostě je stačí když projdu okolo restaurace kde vaří jídlo a už se mi navaluje😁🤢
Není to nic hrozného ale už to na sobě opravdu cítím...
Tak se chci zeptat co vám pomohlo na prvním ranní nevolnosti? Nebo se to prostě musí nějak přežít?...
Možná mám chuť a myslím že by mi pomohlo lízátko obyčejný, nebo suchý piškoty hned po ránu?...
A taky bych chtěla nějakej vzorovej jídelníček protože já vůbec nevím co mám vařit a taky nevím jestli zvládnu vůbec vařit. vím na internetu je toho hodně, ale tady mi vždy někdo pomohl a nejlepší je vlastní zkušenost.
I když si stěžuju, jsem moc ráda že jsem těhotná a doufám že to je příznak toho že se mu tam u mě tomu malému obyvatelovi líbí a má tam komfort.❤️

Strana
z2
2190
autor
4. říj 2023

@kubesovaadelka
@katerina_j
@tehulinka91
@kleio
Holky tak dnes jsem byla na ultrazvuku, měla jsem jít až v úterý 10teho ale dnes mi bylo opravdu nějak divně bolelo mě břicho včera večer ale ráno mi bylo úplně dobře žádné nevolnosti sice nechuť k jídlu ale zle mi nebylo, no tak samozřejmě první co jsem udělala bylo to že jsem si to googlila a všichni psali že to znamená zamkly těhotenství, plod se dál nevyvíjí. Strašně jsem se lekla fakt hodně tak jsem byla u mého doktora vše jsem mu řekla mé obavy a viděla jsme už tu malinkou fazolku které blikalo i srdíčko❤️❤️jestli jste slyšeli nějakou ránu tak to byl kámen z mého srdce😁❤️❤️
Jsem tak šťastná, doktor říkal že je to normální, příznaky mi úplně nevymizeli stejně mě bolí prsa, a začíná mi být zase trochu zle, ale strašně jsem se polekala, holky já jsem asi největší plašák na světě.

kubesovaadelka
4. říj 2023

@2190 moc moc gratuluji, slyšet srdíčko jak tluče je prostě nejvíc ❤️, a hlavně neplaš už, ano, vždycky se budeš bát, ale stres je nejhorší co miminku můžeš dát ❤️

2190
autor
4. říj 2023

@kubesovaadelka už nebudu stejně už mi je zle zase nevolno mírně
Mám ale i tak klidový režim, doktor tam viděl nebyl si jistý ale nějaký malilinky hematom, minule to byl právě císařský řez, tak bych si přála aby to byl tentokrát přirozený porod.❤️

emillyhk
4. říj 2023

Bylo mi takhle zle ještě na konci druhého trimestru. Celý den, každý den 🙈 Paradoxně mi celkem sedlo jídlo typu fastfood (burger, čína), po čemkoli jiném mi bylo ještě hůř... A později hodně vychlazené mléko.

tehulinka91
5. říj 2023

@2190 důležité je, že je všechno v pořádku 😍🍀

katerina_j
5. říj 2023

Strana
z2