@anonym789 taky ti držím ✊🍀🍀🍀
Děkuji. Hlavně hodně štěstí a zdraví 🌷🌞
Holky buďte v klidu. Já už mám 2 děti, ale tsty mám schované ze sentimentu a taky se občas kocham a vzpomínám. Moc vám všem držím palce ať je vše v pořádku, těhotenství bez problémů a rychlý a hladký porod a hodně zdraví vám i drobeckum. Je to úžasný, i když bych je občas zaskrtila 😂
@miba10 Přesně moje slova, já těhu testy nemám, ale vyfocené jo 🙂 Od manžela jsem ještě v těhotenství dostala takovou knižku dětské vzpomínky a uvnitř je tajná schránka, kam se třeba mužou dát fotky z ultrazvuku. Taky takovej sentiment. A někdy fakt vzpomínám, jak to bylo krásné , když byla v bříšku a na ten klid 🙂
@jjasmina mám podobnou knížku,jako dárek od zdr.pojišťovny a tam se také lepí utz a mám tam i malého naramek z porodnice. Testy jsem si uschovala jinam. Měla jsem schované i ty,od našeho prvního,co jsem potratila, ale ty jsem symbolicky spálila rok před tím,než jsem otěhotněla se synem. Asi něco starého muselo úplně pryč,aby mohlo přijít nové ...
@amazonkajanik No já si hned vzpomněla, že touhle dobou jsem o ten jeden uzlík přišla, naštěstí hned v červnu přišel další uzlík 🙂
@jjasmina škoda,že nejde na některé věci zapomenout tak snadno,jako to dokážeme,když se jde nakupovat ...😁 nu nic,hlavní je,že máme uzlicky v postýlce a pomalu jak porostou,tak bude uzlicek nervů z nás 😂
@amazonkajanik Malá snad dnes nezabrala víc než na hodinu , aspon, že v noci jsem se vcelku vyspala😅
@jjasmina já mám i těhotenské průkazy i ty utz 😁jo u dcerky jsem si to užívala. U syna už moc ne. Jednak byl nalezl jen na pravé straně a dcerka mě stále zaměstnává, takže nějak ani nebyl čas. Nejvíc jsem si to užívala a prožívala večer, když už byl klid 🤗chjo, hned bych pořídila třetí 🤗
@jjasmina jo,tak na spaní mám opravdu jen tu noc,ale ta teď stojí nějak za prd,se pořád budím. A přes den ,po obědě ,se jde na "procházku " do lesa, ale jak se oteplilo,tak mě těch 12km lesem zmáhá . Naštěstí se malý unavý i tím kocháním se,takže večer usne celkem rychle

Úplně rozumím. Taky jsem taková. První jsem měla biochemicke tehotenstvi. V únoru. Samovolny potrat. Čárka nesilila. Teď konečně ❤️A taky na to musím stále se dívat.