Ultrazvuk v těhotenství. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Moje milé snažilky.Tal podle poslední MS bych měla být 6+2,dneska kontrola u doktorky,měla jsem jít až zítra,ale začala jsem panikařit, protože mi digitální tt,poté co byl před 4 dny 3+,dnes ukázal 2-3...Dle doktorky je tt mladší,udělala ultrazvuk s tím,že vlastně ani nečekala,že v tomto týdnu uvidí víc,jen dutinka..,vzala krev a uvidi se kolik bude hcg..co vy nato?

@wladimira moje milovaná po konzultaci doktorky jsme se zhodly, že je to neprosperující těhotenství a prcek pomalu odchází, tělo se samo čistí..,zač jsem neskutečně ráda..❤️..a jak bylo řečeno, můžete se snažit prakticky hned po vyčištění ,máte to tam pěkně pohnojené😀...Každopádně moc děkuji za podporu
Ahoj dámy, dnes jsem šla na ultrazvuk podle vypoctu jsem 5+5 doktorka nic nevidela tak me poslala ke znamemu dr.ze ma lepsi ultrazvuk tam byl videt gestacni + zloudkovy vacek, bral mi dr.krev a rikal ze uvnitr zadne embryo nevidi a ze se popripade domluvime na potratu? Je to normalni? Vsechny maminy kolem rikaji ze je jeste brzy neco videt a on uz hned mluvil o potratu, nevim co si myslet jsem uplne s nervama v haji, dlouho sme se snazili a tohle bych asi psychycky nezvladla uz mam jeden samovolny potrat za sebou, mam pocit ze se zhroutim ☹
@rexik00 Proto see doporučuje chodit na gyndu kolem 7-9 týdne kdy už jde něco vidět. Dle mě 5+5 ani víc vidět být nemůže, teď tomu dej čas. 🤷🏻♀️
@lilian2111 ja bych nic nehrotila ale tim ze jsem potratila a bylo mi tak zle ze jsem nemohla jit ani do prace tak jsem doktorku navstivila, no a dnes takovy humbuk akorad jsem fakt vydesena a s nervama v kyblu, moje kolegine z prace to mela tak ze ji plod byl videt az zacatkem 7t a ted uz je v 5 mesici, nevim proc ti doktori tak janci pak sme z teho akorad v zadnici

@leslii já teď o Velikonocích prodělala spontánní potrat hcg krasne rostlo bum zacala jsem krvacet na pohotovosti na utz všechno v pořádku a ze dne na den konec .. u tebe to vypadá spis na zamlkle těhotenství plod se pomalu přestává vyvíjet