V kolikátém jsem týdnu? Poraďte prosím
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit v kolikátém jsem týdnu těhotenství. Před týdnem, na mě vyskočila slabá druhá čárka na testu a dneska už jsou vidět dobře 😀 Dnes jsem 20DPO. Jen nevím kdy se objednat k doktorovi, aby už něco viděl a bylo vidět srdíčko. Těhotenské kalkulačky jsou pro mě zbytečné, protože jmám nepravidelné a dlouhé cykly, ale tento měsíc vim podle ovu testů, že proběhla 18.09.2015, dá se podle toho vypočítat v jakém jsem týdnu? Díky moc 🙂 🙂
Zavolte k Dr. a řekněte, že máte pozitivní TT, ale jelikož máte nepravidelné a dlouhé cykly, tak přesný datum MS nevíte a sestra vám už řekne. 😉
Hodně štěstí!
Počítá se to podle data poslední menstruace, tak to bude počítat i tvůj doktor. Jestli jsi si ale 100procentně jistá, že jsi 20 dní od oplodnění, tak by jsi měla být myslím 4tt+6
Jak pisa martinkka, budes tedka na konci 5tt - tzn. 4+6. Rekni sestricce, ze bys dneska mela byt na konci 5tt, a ona te podle toho objedna.. nejspis tak za 14 dni, aby uz bylo videt srdicko.

Pokud chceš, aby bylo vidět srdíčko, tak se objednej dva měsíce od minulé menstruace, ale sestra po tobě stejně bude chtít vědět datum poslední ms a podle toho te objedna,asi na 6tt (to je jeste srdicko nebyva videt) a pak jdes vetisnou za dva tydny na potvrzení srdicka